Három hollywoodi híresség is retteghet: szexvideók is készülhettek P.Diddy hírhedt bulijain

2024. október 07.
Tovább gyűrűzik a botrány P.Diddy, vagyis Sean Combs körül, aki akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat. Állítólag szexvideók is készülhettek a rapper hírhedt bulijain, melyek bennfentes információk szerint három A-listás hollywoodi sztárt is kompromittálhatnak.
P. Diddy szexbotrány Hollywood

A zenei mogul partijain számtalan híresség fordult meg az évek alatt, amelyek jelentős része illegális volt. A vendéglistán olyan nevek szerepelnek többek között, mint Beyoncé, Elton John, Ashton Kutcher, Justin Bieber, Usher és persze Jennifer Lopez, aki korábban P. Diddy barátnője is volt.

A hollywoodi sztárok elismerték ugyan, hogy részt vettek a partikon, de azt tagadják, hogy szexuális visszaélések történtek volna, ahogyan azt is, hogy illegális „zárt körű” bulikon vettek részt.

A szexbotrányról sokan úgy gondolják, megrázhatja annyira Hollywoodot, mint a Weinstein-per. Rengeteg A-listás sztár neve merült fel e partik kapcsán, akiket a közvélekedés a keblére ölelt. Kutcher például, aki napjainkban leginkább a példás családapa szerepében ismert, korábban P. Diddy jóbarátja volt. A színész öt évvel ezelőtt furcsa emlékként jellemezte az egyik ilyen partit, ez a megszólalás pedig most különösen furcsa fényben tűnik fel – nemcsak a producerre, de Kutcherre nézve is.

Három hollywoodi híresség is lebukhat P.Diddy szexvideójával

Éppen ezért lehet az érintett hollywoodi hírességek számára megrázó a hír, miszerint Ariel Mitchell-Kidd ügyvédnő, aki a vádlott egyik vádlóját képviselte, azt állítja, hogy három olyan szexvideó létezéséről értesült, amelyen a kegyvesztett zenei mogul és három másik A-listás híresség szerepel. Hogy pontosan kik, azt egyelőre homály fedi. Az ügyvédnő azonban elismerte, hogy nem látta az összes szóban forgó felvételt.

Mitchell-Kidd volt az ügyvédje Adria English egykori modellnek is, aki júliusban beperelte a férfit szexkereskedelem miatt, azt állítva, hogy egyszer szexuális aktusra kényszerítette. A szerdán benyújtott bírósági dokumentumok szerint azonban az ügyvédnő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva lemondott English képviseletéről.

Mitchell-Kidd legutóbbi állításait, miszerint több szexvideó is van P. Diddyről, a Belbiztonsági Minisztérium egyik tisztviselője megerősítette: „Vannak felismerhető nevek [a megszerzett felvételeken], de nem fogom megerősíteni egyikük személyazonosságát sem.” A hírek szerint széles körben árulnak egy olyan explicit videót is, amelyben még a producernél is „magasabban jegyzett” sztárok szerepelnek.

Tony Buzbee ügyvéd a hét elején tartott sajtótájékoztatóján azt állította, hogy sok befolyásos ember kapcsolódik a producer állítólagos bűncselekményeihez, és a nagy nevek nyilvánosságra hozatala sokkolni fogja a nyilvánosságot.

P. Daddy minimum 15 év börtönbüntetésre, de akár életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat, és a rácsok mögött várja a tárgyalását. Bírósági időpontot még nem tűztek ki.

Forrás: Page Six, fotó: Getty Images