Palvin Barbi férje egyszerűen nem tud betelni a feleségével – szexi fotókat posztolt a modellről

2024. október 18.
Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse nem győz betelni gyönyörű feleségével, akiről igazán szexi fotókat osztott meg az Instagramon a Victoria’s Secret divatbemutató után.
Victoria’s Secret 2024: Palvin Barbi férje fotói a modellről

Ahogy azt mi is megírtuk, hat év kimaradás után 2024-ben visszatért a Victoria’s Secret divatbemutató, méghozzá a legnagyobb nevekkel, köztük a magyarok büszkeségével, Palvin Barbival.

A nagy eseményen természetesen jelen volt Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse is, aki lelkesen támogatta feleségét. A 32 éves színész az első sorban ülve szurkolt a szupermodellnek, miközben két kartonból készült táblát tartott a kezében. Mindkét táblán a házi kedvencük szerepelt, az egyiken a francia buldog, Piggy Cow, és a másikon a macskájuk, Klaus Von.

@people

We love #DylanSprouse and BarbaraPalvin’s love. 😍 #VictoriasSecretFashionShow #VSFashionShow #VictoriasSecret

♬ original sound – People Magazine

A People munkatársai közvetlenül Palvin Barbi férje mögött ültek, és megörökítették az édes pillanatot. „Szeretlek, kicsim!” – kiáltotta állva Dylan Sprouse, és el is érte, hogy Palvin Barbi felfigyeljen rá.

Palvin Barbi férje annyira nem tud betelni gyönyörű és sikeres feleségével, hogy az Instagramon is megosztott pár friss képet, amikhez ezt írta: „Nagy taps az asszonynak. A legenda visszatért”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés

Az első fotón Palvin Barbi és Dylan Sprouse látható, feltehetőleg a Victoria’s Secret afterpartyja előtt vagy után. Dylan hátulról öleli magához Barbit, aki egyszerűen meseszép a mélyen dekoltált fekete ruhájában. A másik képen Palvin Barbi a Victoria’s Secret divatbemutatóján viselt csillogó ruhájában látható, amiben tényleg úgy festett az este folyamán, mint egy angyal. A harmadik fotó pedig magán a divatbemutatón készült, megörökítve Palvin Barbi férje szurkolásának pillanatát.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images