Öregedésgátló bőrápolás, ahogyan még sosem látta, érezte vagy képzelte

2016. április 18.
A Nu Skin okos készüléke a szépség szolgálatában: ageLOC Me személyre szabott öregedésgátló bőrápoló rendszer.

Manapság természetes, hogy szabadon válogathatunk az élet minden területén. A bő választéknak köszönhetően könnyű eltévedni és végül túl sokat beszerezni ugyanabból a termékből, mert döntésképtelenné válunk.

A legújabb felmérések szerint a nők 65 féle különböző szépségápolási termékkel rendelkeznek fürdőszobáikban, de csak 11-et használnak nap mint nap.* A többi terméket feltehetően barátok, családtagok vagy eladók ajánlották, de végül nem bizonyultak megfelelőnek.

Csakúgy, mint a tökéletes öltöny, a bőrápolási rutin is akkor az igazi, ha összhangban van saját igényeinkkel, személyiségünkkel és életstílusunkkal.

Az ageLOC® Me a maga nemében első, személyre szabott bőrápolási megoldás. Egy úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Önnek, Ön által!

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer. A kivételes élmény mellett az ageLOC® Me a legkorszerűbb Nu Skin® tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez egy online bőrkiértékelő eszköz, mely utat nyit Ön előtt a saját bőrére és preferenciáira szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció várja.

(x)