Mindegy, hogy diós vagy mákos – így lesz igazán szaftos és finom a bejglid tölteléke! A tökéletes bejgli a tölteléknél kezdődik, ezért most megmutatjuk, hogyan lehet idén igazán szaftos és ízes a mákos és a diós tölteléked.
A legfinomabb házi narancslekvár receptje – gasztroajándéknak is tökéletes A házi narancslekvár pofonegyszerű, mégis különleges, ráadásul szuper kiegészítője lehet az ünnepi asztalnak. Így találhatod el tökéletesen az ízeket!
Ez a cukor kell bele, hogy tökéletes állagú legyen a mézeskalácsmáz! – Recept! Szeretnéd megtalálni a mézeskalácsmáz tökéletes receptjét? Akkor ne keresd tovább: ez a recept segít, hogy jól kezelhető, remekül fedő és tartós mázat készíts.
Kezdő minták profi mézeskalácsokhoz: 5 mesés karácsonyi mézesinspiráció Idén szeretnél igazán látványos mézeskalácsokat készíten? Hoztunk néhány szuper inspirációt mézeskalács-díszítéshez, amihez nem kell extra kézügyesség!
Ezt a 3 összetevős nyúlós joghurtot eszi most mindenki reggelire Hogyan készül és mi van benne, amitől ilyen különös állaga lesz a joghurtnak? Miért jó a nyúlós joghurt? Mindent elmondunk az új TikTok-őrületről!
Különleges péksütemények és luxus svédasztal – a legizgalmasabb brunch-élmények Budapesten Svédasztalos reggeli, családias brunch vagy rendhagyó fogások egy Michelin-csillagos étterem kistestvérében? Összeállításunkban mindenki megtalálja számítását!
Így lesz tökéletes a hagyományos kocsonya – Recept és történet! A remegős, kollagénes házi kocsonya tápláló és különleges retró kedvenc, amit otthon is egyszerűen elkészíthetünk. Mutatjuk, hogyan lesz tökéletes!
Egyszerű, olcsó, de isteni finom: így lesz tökéletes a zöldbabfőzelék A zöldbabfőzelék a magyar konyha klasszikusa, megfelelően elkészítve azonban istenien krémes és tápláló fogás lehet. Mutatjuk, hogyan készítsd el!
A legfinomabb forralt bor receptje: ezektől a fűszerektől lesz melengető és mesés A forralt bor nem véletlenül a tél kedvenc itala: ha jól készítjük el, mesésen fűszeres, melengető finomság. Mutatjuk, milyen fontos hozzávalók kellenek hozzá!
A klasszikus libalakomától az ázsiai libalevesig – különleges éttermi ajánlatok a 2025-ös Márton-napon A 2025-ös Márton-napon is rengeteg étterem készül különleges libás fogásokkal a klasszikus libalakomától és ludaskásától az innovatív, fúziós libás tányérokig.
Készítsd el az olaszok ropogós kenyerét: ciabatta házilag egyszerűen! A ciabatta az olaszok kívül ropogós, belül lágy kenyere, amit kovász nélkül is elkészíthetünk otthon! Tökéletes szendvicskenyér, de magában is mennyei!
Zseniális (és elfeledett) retró kedvenc: készíts stíriai metéltet! A stíriai metélt egy izgalmas állagú, krémes túrós édesség, ami valaha nálunk is nagy kedvenc volt. Mutatjuk, hogyan készül ez az ikonikus retró sütemény!
Rettenetesen jó halloween sütik 5 alaptésztából – Nem kell új receptet kipróbálnod! Csak néhány apró hozzávaló és változtatás, és máris kész a leglátványosabb halloweeni sütemény! Mutatjuk, milyen kekszeket, muffinokat és süteményeket készíthetünk halloweenre a bevált receptjeinkből!
Így készíts igazi mesekekszet otthon: a spekulatius keksz receptje A spekulatius keksz, vagyis mesekeksz ropogós, illatos édesség, amit általában a karácsonyi időszakban eszünk. Mutatjuk, hogyan készítsd el otthon!
Gesztenyemassza házilag: így lesz tökéletesen selymes A házi gesztenyemassza tökéletes egy jó gesztenyepüréhez, de akár más finomságok is készülhetnek belőle. Mutatjuk, hogyan csináld!
Így készíts pár egyszerű hozzávalóból házi sajtot – finomabb lesz, mint a bolti! Házi sajt? Egyáltalán nem bonyolult, a végeredmény pedig finomabb, mint a bolti. Olvadós, reszelhető, isteni „trappista” – csak két hozzávalóból!