Soha többé nem főzzük máshogy a virslit A virslit szeretjük sülve és főve is. Viszont valószínűleg így még sosem próbáltuk elkészíteni!
Csicseriborsós „csaló” Cézár-saláta Ha egy szuper vegetáriánus Cézár-saláta alternatívát keresel, vagy csak szeretnél gyorsabban tápláló ebédhez jutni, ez a verzió a te recepted!
4 új étterem Budapesten, amit nem szabad kihagynod A város legfinomabb zsíros kenyere, kicsi Olaszország Buda szívében és a legházibb taco a városban: mutatjuk Budapest legizgalmasabb új éttermeit!
Olimpiai csokis muffin: ilyen zamatos sütit régen ettünk – Recept! A sportolókon kívül volt még egy sztárja a 2024-es párizsi olimpiának: a csokis muffin! Mutatjuk a receptet!
Tonhalas kuszkuszsaláta 15 perc alatt Ez a kuszkuszsaláta tényleg elképesztően egyszerű, mégis minden megvan benne, hogy egészséges, tápláló és persze igazán finom legyen.
Lágy cukkini gratin – a legjobb nyári vacsora! Ez a könnyed, krémes és lágy cukkini gratin a tökéletes válasz arra, mi legyen ma a vacsora!
„Mi ugyanúgy az ízekkel játszunk, mint a séfek” – koktéltrendek és otthoni trükkök a Kaa bartenderétől A Kaa belvárosi dzsungelében jártunk, ahol egy profi bartender mesélt nekünk a koktélkészítés titkairól. Mutatjuk a legforróbb tippeket!
Citromos granita, az olaszok frissítő desszertje A granita egy hűsítő szicíliai desszert, ami jeges állagával és fanyar ízével hűsít minket a kánikulában. És a legjobb, hogy otthon is könnyen elkészíthetjük.
Kukoricafőzés vajfürdőben: soha többé nem akarjuk máshogy enni Képtelenség megállnunk, hogy ne főzzünk azonnal kukoricát, ha elolvassuk, hogyan készül a vajfürdőben. Hogyan készül?
Ez a cukrászcsoda lett 2024-ben Magyarország Tortája! Az idén már tizennyolcadik alkalommal meghirdetett Magyarország Tortája versenyen Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a Mákvirág fantázianevű torta győzedelmeskedett, de külön kitüntetéssel jutalmazták a cukormentes változatot is.
15 perces hideg avokádóleves: a zöld kánikulakedvenc Talán nem is gondoltad volna, hogy a krémes, vitaminbomba avokádóból még leves is készülhet – méghozzá percek alatt. Kánikulában kötelező kipróbálni!
Az egyik legegyszerűbb magyar ételért rajong a New York Times A mákos tészta az egyik legegyszerűbb receptünk, mégis épp ez az, amit most felfedezett magának a legendás New York Times gasztro-oldala.
Tiramisu latte otthon: a nyár kedvenc kávéja A TikTokon hódít a nyár legújabb kávéőrülete, a tiramisu latte. Hogyan készítsük el otthon a tiramisu lattét?
Sült krumplisaláta kapros-fokhagymás mártással Egyszerre ropogós és krémes ez a különleges krumplisaláta, amibe most nem főve, hanem sülve kerül a burgonya – mutatjuk a receptet.
Magyarország tortája 2024: milyen torták a jelöltek idén? Magyarország tortája 2024-ben a szuperélelmiszer témakörében készül el. Nézzük meg a jelölteket, és válasszuk ki, melyik a kedvencünk!
Házi lecsó receptje télire: mélyhűtés nélkül így tegyük el! A házi lecsó a nyár ízének esszenciája. Szerencsére abban a tekintetben is praktikus étel, hogy jól eltehetjük télire. Mutatjuk a bevált receptet!