Repedt a paradicsom, attól még ehető? Ezt kell tudnod a problémáról mindenképp A repedezett paradicsom nem a legbizalomgerjesztőbb látvány – de a helyzet az, hogy vannak olyan darabok, amiket még így is simán megehetsz. Mutatjuk, mire figyelj!
Fröccsfajták és arányok: soha többé nem téveszted el! Ha folyton elfelejted, a kisfröccs, a nagyfröccs vagy a viceházmester a kedvenced, most segítünk!
A retró, a sütis és a többiek: ez a 8 legjobb szakácskönyv idén nyárra Kétperces receptektől a legjobb grillreceptekig mindent megtalálunk a nyár szakácskönyvei között. Mutatjuk, milyen recepteket akarunk mindenképp elkészíteni mindenképp még a nyári szünetben!
Ez a krémes barna sörös, sajtszószos tészta az új dekadens nyári kedvenc Ez a krémes sajtszószos tészta igazi komfortétel, a barna sör mégis izgalmassá és különlegessé teszi. Csak egy fazék kell hozzá, és szupergyorsan elkészül!
Itt a nyári kedvenced: ropogós cukkinilepény halloumi sajttal Ez a cukkinilepény tele van szuper tápanyagokkal, és ami még ennél is fontosabb: elképesztően finom! Mutatjuk, hogyan készítheted el a tócsni trónkövetelőjét.
Liszt- és cukormentes zebrasütemény: egész nyáron ezt fogod sütni! – Recepttel! Lelkiismeretfurdalás nélkül nassolhatunk a zebrasütiből, ha liszt- és cukormentesen készítjük el! A recept még egyszerűbb, mint az eredeti, viszont legalább olyan finom.
Krémes fehérbab sült édesköménnyel: laktató és különleges Krémes, parmezános babragu, rajta pirított édesköményszeletekkel: ez a fejedelmi vegetáriánus fogás laktató, tele van tápanyagokkal, ráadásul pofonegyszerű!
Izgalmas nyitások, friss menük – itt vannak a nyár gasztroújdonságai Japán-spanyol fúzió Budán, macaronok ihlette fagyikreációk és dobozba zárt koktélok: mutatjuk a 2025-ös nyár legizgalmasabb gasztroújdonságait.
Sütöttél már retket? Mennyei saláta készülhet belőle! Ha nem próbáltad még megsütni a retket, ez a cikk az égi jel, amire vártál! A sült retek isteni és különleges, ráadásul szuper saláta készülhet belőle.
Házi jalapeño poppers egészségesebb verzióban A jalapeño poppers klasszikus gyorséttermi snack, de otthon is simán elkészíthető! A házi verzió egyáltalán nem macerás, cserébe viszont sokkal egészségesebb.
40 másodperc alatt kész van a spanyol omlett, és sokkal jobb, mint a rántotta – Recepttel! Ez az omlett 40 másodperc alatt elkészül a mikróban! Bármikor lecseréljük rá a kedvenc rántottánkat. Hogy készül a spanyol mikrós omlett? Itt a recept!
Ezzel a trükkel a házi popcorn is gourmet fogás lehet! A házi popcorn igenis lehet sokkal jobb, mint a mozis változat – pláne, ha feldobjuk egy-két igazi ízbombával. Mutatjuk, hogyan csináld!
Elstartolt a 2025-ös Gourmet Fesztivál – elmondjuk, mit kóstolj meg! Csütörtökön elstartolt a 2025-ös Gourmet Fesztivál, ahol a kedvenceké a főszerep. Kóstolunk szardellás péksütit, tormás fagyiszendvicset és tökéletes libamájat!
Már most belekóstolhatunk a nyárba ezzel a pisztáciás jegeskávéval A Nespresso új ízekből, menő jegeskávéreceptekből, trendi, élénk színű kávégépekből és kiegészítőkből álló limitált kiadású kollekcióját a nagyvárosi életérzés és a kilencvenes évek nosztalgiája ihlette.
Itt az új diétás kedvenced: egészséges cukkini enchiladas Az enchilada ízletes mexikói klasszikus, most azonban diétás verzióban készül el – tortilla helyett cukkinivel. Mutatjuk, hogyan!
Habkönnyű ricottás áfonyás torta, mennyei tavaszi desszert A ricottától elképesztően szaftos és könnyű, az áfonyától egyszerre édes és savanykás lesz ez az isteni, ízig-vérig tavaszi torta.