A legropogósabb csirkefalat titkáért egészen Ázsiáig kell mennünk, ha pedig szeretnénk otthon is elkészíteni, szükségünk lesz hozzá egy speciális lisztre – de azon kívül szinte tényleg semmi másra!
Egy igazi tavaszi salátára vágysz? Na meg itt a spárgaszezon is! Hering András, a Nosalty főszerkesztője elhozta ezt a különleges salátát, amelyet a harsogó spárga, a snidling, a fürjtojás és egy hihetetlenül különleges, mégis nagyon ízletes alapanyag, az orgona virága határoz meg.
Csak egy kis méz és egy kevés csípős mártás kell hozzá, hogy elkészítsük ezt a kívül ropogós és ízes, belül pedig elképesztően szaftos csirkecombot. Figyelem, új családi kedvenc a láthatáron!
Van, amikor megéri 8 órát főzni egy krémlevest. Pláne, ha a tetejére chips és egy kis sajt is kerül. Hering András, a Nosalty főszerkesztője meséli el nektek a receptet.
Május 27–29. között ismét a gasztronómia rajongóinak találkozóhelyévé válik a megújult Millenáris, ahol újra várja látogatóit az OTP Bank Gourmet Fesztivál.