Édes és pikáns: ananászos koreai csirke egyszerűen Dobd fel a csirkecombokat ezzel a koreai ihletésű páccal és néhány édes ananászkarikával: az eredmény különleges és elképesztően szaftos lesz.
Csípős tojás krémes kecskesajttal – a tökéletes otthoni brunchélmény Ez a komplex reggeli tényleg ráérős brunchfogás: harissa és chilis vaj teszik izgalmassá a tojást, ami krémes kecskesajtágyra kerül – és még egy avokádós saláta is készül mellé.
Megszületett a Kivételesség Ígérete, a torták Igazgyöngye A különleges édesség, a Kivételesség Ígérete megvásárlásával támogathatjuk az Igazgyöngy Alapítvány tehetséggondozó tevékenységét.
Mennyei tavaszi saláta kelbimbóval és mandarinnal Ez a könnyed tavaszi saláta nemcsak igazi vitaminbomba, de igazi ízkavalkád is: frissítő citrusok, roppanós kelbimbó és karakteres édeskömény a főszereplői.
Felejtsd el a babgulyást, itt a frissítő, citromos bableves! Ha már unod a klasszikus, magyaros bablevest, próbáld ki ezt az üdítő, citromos változatot, ami egyszerre könnyed és nagyon tápláló.
Kedvenc olasz ételeink maffiafeleség-stílusban Jól megfigyeltük, mit és hogyan főz Carmela a Maffiózókban?
Póréhagymás közel-keleti tojás a sztárséf konyhájából Ha egy igazán különleges, mediterrán reggelire vágynál, készítsd el Ottolenghi üdítően zöld hamis shakshoukáját – paprika helyett póréhagymával!
A legjobb gyulladáscsökkentő saláta csak 5 hozzávalóval – Recepttel! Ráadásul így tél végén segít a vitaminraktárak feltöltésében is az 5 hozzávalós gyulladáscsökkentő saláta.
Feketeleves, panoráma és pezsgős indiai – itt vannak Budapest legizgalmasabb gasztroújdonságai Steakkel felturbózott feketeleves, sajtburgerrel házasított tavaszi tekercs és luxuspezsgővel kísért indiai fine dining menüsor vár ránk Budapesten.
Omlós mogyoróvajas keksz csak 3 hozzávalóból Ezt az egyszerű, csupán három hozzávalóból álló kekszet gyakorlatilag bármikor elkészítheted, amikor egy kis édességre vágynál – csak legyen otthon mogyoróvaj!
A legendás pezsgőmárka is felfigyelt a magyar séfre A Veuve Clicquot fontos lépéssel segíti a gasztrovilág női szakembereinek elismerését: új programjukba hazánk séfje, Kovács Edit is meghívást nyert.
Édesburgonya gofri: itt a legjobb recept! Az Institute of Culinary Education receptje alapján elkészíthetjük életünk legjobb gofriját!
Sült sajtostészta-kosárkák – gyerekek és felnőttek is imádni fogják Az amerikaiak kedvenc sajtos tésztája ezúttal gusztusos kis muffinok formájában kerül elénk – az izgalmas prezentációt pedig nemcsak a gyerekek fogják imádni.
Ropogós rántott articsóka fetás mártogatóssal Ha még nem kóstoltad az articsókát, először próbáld meg kirántani: mert nagyon jól tudjuk, hogy rántva minden finomabb lesz!
Brokkolis tészta diópesztóval – a zöld vitaminbomba Ezt a szédítően zöld, vitaminokkal teli tésztaételt tényleg érdemes kipróbálni: pofonegyszerű, mégis komplex ízélményt kínáló fogás, ami garantált kedvenc lesz.
Fűszeres húsgolyók édes meggyszósszal: különleges, mégis egyszerű Ez a különleges, szíriai ihletésű recept a meggy édes-fanyar ízével egészíti ki a szaftos, fűszeres húsgolyókat: ennél garantáltan nem találsz jobb párosítást!