Amal Clooney istennőként ragyogott túl mindenkit a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

2024. szeptember 02.
Amal Clooney napsárga ruhájában istennőként ragyogott a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén.
Amal Clooney ruhája Velencei filmfesztivál

Vasárnap Amal Clooney is csatlakozott férjéhez, George Clooney-hoz a 2024-es Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén, új filmje, a Két magányos farkas premierjén. Az ügyvédnő egy ujjatlan, lágy sárga Versace ruhában tündökölt, amelynek finom hálóból készült szoknyája vízesésszerűen omlott a földre. A bordázott mídere szinte átölelte csodás alakját, és a dekoltázsát finom csipkével hangsúlyozta.

Amal Clooney a haját leengedve hagyta, kiegészítőként pedig egy pár gyöngy fülbevalót viselt. A káprázatos megjelenését egy Judith Leiber clutch táskával és, Aquazzura cipőkkel tette teljessé. Amal Clooney sminkje szokás szerint nagyon visszafogott volt: könnyű pirosítót és csillogó szemhéjfestéket viselt. A mellette álló férje, George Clooney egy klasszikus fekete öltöny és csokornyakkendő mellett tette le a voksát.

Amal Clooney istennőként ragyogott túl mindenkit a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

Amal Clooney istennőként ragyogott túl mindenkit a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

A páros alig volt hajlandó elszakadni egymástól. Több romantikus, összebújós fotó is készült róluk, miközben a színész egész este nem engedte el Amal Clooney kezét. 

A sztárpárt a hétvégén Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon társaságában látták. Először egy vacsorán mulattak együtt, majd a Két magányos farkas vörös szőnyegén pózoltak.

Amal Clooney csodás ruhája

Amal Clooney csodás ruhája

A GQ-nak adott interjújában George Clooney nemcsak az új projektjéről mesélt, hanem arról is, hogy miért tért vissza inkább a színészethez, mint a rendezéshez, mióta 2017-ben megszülettek Amal Clooney-val közös ikreik, Ella és Alexander.

„A fő ok az, hogy a rendezés rengeteg utazással jár,  és most a gyerekeim már egy bizonyos korban vannak” – magyarázta. „Nem fogjuk kiszakítani a gyerekeinket az iskolából, és nem fogunk rohangálni. Azelőtt könnyen velünk jöhettek, és mindannyian elutazhattunk. De ez most már másképp van. Úgyhogy most már valószínűleg inkább más dolgokra fogok koncentrálni, például a színészetre.”

Forrás: Elle.com Fotó: Getty Images