Csúnyán megalázták Meghan Markle-t Harry herceg születésnapján

2024. szeptember 17.
Harry herceg néhány nappal ezelőtt ünnepelte 40. születésnapját. Ám senki nem számított arra, hogy hatalmas botrány kerekedik abból a fotóból, amit a palota osztott meg a hercegről.
Meghan Markle-t megalázták Harry herceg születésnapján

Harry hercegről és családjáról évek óta nem vett nyilvánosan tudomást a brit királyi család. Ezért is volt annyira meglepő, hogy tegnap Károly király és Vilmos herceg mégiscsak megtörte a jeget és felköszöntötték a 40. születésnapján.

„Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének a mai napon!” – tweetelte a királyi család hivatalos X-fiókja, amelyet Károly hivatala vezet a Buckingham-palotában. A gratuláció mellé egy 2018-as fotót is posztoltak, amelyen Harry herceg mosolyog, miközben az írországi Dublinban a Dogpatch Labset látogatja meg.

Mint kiderült, több fotó is készült Dublinban és azokon nem egyedül szerepelt Harry herceg. A szemfüles rajongóknak úgy tűnt, hogy egyszerűen levágták Meghan Markle-t, aki közvetlenül a herceg mellett ült egy asztalnál másokkal. Óriási botrány lett az esetből, így a palota kénytelen volt megszólalni az üggyel kapcsolatban.

A Buckingham-palota szóvivője az Independent Monday-nek azt mondta, hogy a királyi család hivatalos fiókjaiban megosztott 2018-as képet Harry hercegről semmilyen módon nem módosították, és abban a formátumban használták, ahogy azt egy fotóügynökségtől kapták.

A kiadó megjegyezte, hogy Harry herceget több különböző szögből is megörökítették – Meghan Markle-lel és nélküle is –, és az eredeti és a kivágott verziót annak idején feltöltötték a Getty Images-re.

Így néz ki egy másik szemszögből készült fotó, amin Harry herceg mellett Meghan Markle is látható

Így néz ki egy másik szemszögből készült fotó, amin Harry herceg mellett Meghan Markle is látható

Egy a királyi családhoz közel álló forrás azt is elmondta Page Sixnek, hogy alaptalanok az állítások, hogy Meghan Markle-t eltávolították a képről, mivel sok fotó készült Harry hercegről aznap.

Bár a feszültségek látszólag csökkentek Károly király és Harry herceg között, a dolgok még mindig meglehetősen fagyosnak tűnnek Vilmos és testvére között, akik még csak szóba sem álltak egymással, mikor részt vettek nagybátyjuk temetésén a múlt hónapban.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images