Mihalik Enikő fantasztikusan nézett ki a párizsi divathét kifutóján

2024. szeptember 27.
Mihalik Enikő a párizsi divathéten vonult végig a kifutón. A gyönyörű, magyar modellen csodásan mutattak a könnyed, elegáns ruhák.
Mihalik Enikő párizsi divathét

Mihalik Enikő valósággal ragyogott, amikor szeptember elején ellátogatott New Yorkban a Nanushka 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatójára. Az eseményre a New Yorkban élő magyar modell magával vitte 3 éves kislányát, Eva Rose-t is, akivel tündéri, közös fotójuk is készült.

Mihalik Enikő ezúttal Európába, egyenes Párizsba utazott. Instagram-oldalán közzé is tette, hogyan vonult végig a kifutón: a Chloé 2025-ös tavaszi/nyári bemutatóján vett részt és hódította meg a közönséget.

A szeptember 26-án, a párizsi divathét keretein belül megrendezett esemény a kreatív igazgató, Chemena Kamali vízióját tükrözte. Könnyed és bohém eleganciát sugároztak a bemutatott darabok, melyek légies anyagból készültek virágmintákkal és fodrokkal díszítve. Kamali különleges részletekkel tette igazán izgalmassá a kollekciót, újraértelmezte például Karl Lagerfeld 1977-es „derékformálóit” és 1978-as csipkés nadrágjait, így a nosztalgikus darabok modern kontextusban​ éledtek újjá. 

A puha bőrből és vászonból készült kabátok és a magas derekú, trapézszárú farmernadrágok a nőies kényelmességet tükrözték, a zselés szandálok és az apró sarkú cipők pedig valószínű, hogy a szezon kedvelt viseleteivé válnak majd. 

Az eseményre olyan hírességek is ellátogattak, mint Ines de la Fressange, a híres francia modell és divatikon, aki teljesen elragadtatva beszélt a kollekció darabjairól. Sőt helyet foglalt rajta kívül a nézőtéren még Palvin Barbi férjének ikertestvére, Cole Sprouse is.

Forrás: Instagram, RunwayMagazines, Fotók: Instagram, GettyImages