Dér Heni brutálisan kigyúrta magát a ma esti Sztárboxra – félelmetes izmai vannak

2024. szeptember 29.
Ma este ismét ringbe szállnak a sztárok - a Sztárbox legújabb adásában Dér Heni is megmutathatja végre, mire képes.
Dér Heni Sztárbox

Ma este újabb hat híresség fog a ringbe szállni a Sztárbox legújabb adásában. Megnézhetjük az olimpiai ezüstérmes birkózó, valamint világ- és Európa-bajnok szumós Bárdosi Sándor első ökölvívó meccsét a hozzá képest rutinos bokszolónak számító tavalyi döntőssel, Árpa Attilával. A mérkőzésüket Kovács Kokó István fogja vezetni. De a séf Sárközi Ákos is ebben az adásban fog ringbe szállni, az ő ellenfele Horváth Tamás lesz, aki a Sztárboxnak köszönhetően rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban.

De természetesen ezúttal is lesznek női versenyzők: a női könnyűsúlyban Sápi Vivinek az énekesnő Dér Heni ellen kell kiállnia.

Az influenszernek pedig nem lesz könnyű dolga. Dér Heni ugyanis hihetetlenül kigyúrta magát az elmúlt időben. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

 

Dér Heni i életében mindig is fontos szerepet töltött be a mozgás, ám az RTL-nek korábban elmonda, hogy a küzdősportokat igyekezett elkerülni, úgy gondolta ugyanis, nem passzolnak a vérmérsékletéhez. A Sztárboxban azonban kihívást látott, ezért belevágott a műsorba. Az edzéseken több dologgal is szembesülnie kellett: eleve máshogy kezdhetett neki a munkának, mert a felkészülés elején még szoptatta akkor öt hónapos kislányát. Emellett pszichésen arra is fel kellett készülnie, hogy meg kell ütnie az ellenfeleit, ami még az edzőjével sem ment könnyen.

A kemény edzésnek azonban meglett az eredménye, és látva az énekesnő teljesítményét, a rajongók meg vannak róla győződve, hogy a mai Sztárbox mérkőzést Dér Heni fogja megnyerni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Central Archiv  Forrás: rtl.hu