Heti horoszkóp 2024. október 14-20. – A Szűz, Vízöntő és még 3 csillagjegy pénzhez jut

2024. október 14.
Érdemes elolvasnunk, a heti horoszkóp szerint mit tartogatnak a csillagok számunkra a 2024. október 14-20. közötti időszakra, mert a bolygóállások jó energiákkal segítik most az életünket. Mutatjuk, mire számíthatunk a héten a csillagjegyünk szerint!
Heti horoszkóp 2024. október 14-20.
  • A heti horoszkóp a 2024. október 14-20. közötti napokban komoly pénzügyi változásokat ígér bizonyos csillagjegyeknek.
  • Közeledünk a Mérleg szezon végéhez, ám ezen a héten még a harmónia és egyensúly uralkodik az életünkben.
  • Mire számíthatunk a heti horoszkóp szerint 2024. október 14. és 20. között?

A heti horoszkóp a Mérleg szezon végére is tartogat még meglepetéseket. A 2024. október 14-20. közötti héten meglepően nagy összeghez juthatnak például bizonyos csillagjegyek. Olvassuk el, a heti horoszkóp szerint a mi csillagjegyünk is a szerencsések között van-e a 2024. október 14. és 20. közötti napokban, vagy az októberi asztrológiai események valami egészen mást tartogatnak nekünk!

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. október 14-20.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A hét elején szakmai sikert könyvelhetnek el a Kosok, ami anyagilag is jövedelmező lesz számukra. Ám türelmesnek kell lenniük a csillagjegy szülötteinek. Váratlan kihívásokkal szembesülhetnek, ami a kiadásaikat is megnövelheti. A heti horoszkóp arra inti a Kosokat, ne költekezzenek túl, mert hatékonyabban kell megtervezniük pénzügyeiket. Egy olyan személy támadhatja hátba a csillagjegy szülötteit, akit barátjuknak hittek. A hét végére sikerül túljutni ezen a mélyponton egy családtag segítségével.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A szerencse a 2024. október 14-20. közötti héten a Bika mellé szegődik, amire szüksége is lesz a csillagjegy szülötteinek. Most több munkával találhatják meg, ám ez azt jelenti, hogy a bevételei és szakmai elismertsége is nőhet. A hét közepén jó híreket kap a gyermekéről. Bosszúságot okozhatnak egy tervezett utazással kapcsolatos akadályok, ám a hét vége már felhőtlen örömöt ígér a heti horoszkóp szerint a Bika számára.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Pozitív energiákkal indul a hét az Ikrek számára. Minden függőben lévő ügyüket sikerül befejezniük, sőt, a 2024. október 14-20. közötti napokban olyan emberekkel találkoznak, mely nagy hatással lesz jövőjükre is. Váratlanul pénzhez juthatnak a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei, ám ez több feladattal is jár. A hétvégét töltsék gyermekeikkel!

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A hét eleje több aggodalmat is hozhat a Ráknak. Eluralkodhat a szorongás a csillagjegy szülöttein, amit ellenségei igyekeznek kihasználni. A heti horoszkóp arra inti a Rákot, legyen óvatos a pénzügyeivel, mert most nincs, aki kihúzza a bajból. A 2024. október 14-20. közötti hét második fele hoz enyhülést csak a feszültségben. Egy új barátságot is köthetnek a csillagjegy szülöttei.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A héten váratlan helyről kaphatnak támogatást az Oroszlánok, ez anyagi helyzetükön is javíthat. Egy régi baráttal is újra felvehetik a kapcsolatot a 2024. október 14-20. közötti héten a csillagjegy szülöttei, ami szélesíti a lehetőségeiket és mozgásterüket. A hét közepén váratlan problémák merülhetnek fel. Azt tanácsolja a heti horoszkóp, törekedjenek az őszinte kommunikációra és együttműködésre az Oroszlánok, hogy minél előbb átlendüljenek ezeken.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Múltbeli félelmeivel kell a hét elején szembenéznie a Szűznek. Ellenségei áskálódásán a hét közepére sikerül túljutnia a csillagjegy szülötteinek. A heti horoszkóp szerint a 2024. október 14-20. közötti napokban nagyobb összeghez juthatnak a Szűzek. Ne költsék el, mert most jó befektetéseket köthetnek.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Most stabil bevételekre tehet szert a héten a Mérleg. A munkahelyén felfigyelhetnek a csillagjegy szülötteinek képességeire, ami a versenytársait is aktívabbá teheti. Számítsanak rá a heti horoszkóp szerint a Mérlegek, hogy a 2024. október 14-20. közötti időszakban semmi sem megy egyszerűen, minden késik és csúszik. Ám a hét vége jó híreket tartogat a csillagjegy szülötteinek.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Apróság bosszanthatják fel a Skorpiót a héten. A sok teendője mellett fontos, hogy időt szakítsanak a szórakozásra is a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp óva inti a 2024. október 14-20. közötti napokban attól a Skorpiót, hogy folyóban, medencében vagy mély vízben fürödjön. 

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A héten boldog pillanatok várnak a Nyilasra családjuk körében. Mindenki támogatja a csillagjegy szülötteit tervei megvalósításában. A heti horoszkóp szerint új barátokat is szerezhetnek most a Nyilasok. Ugyanakkor a kockázatos tevékenységeket a 2024. október 14-20. közötti napokban jobb, ha kerülik! 

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A bolygóállások a 2024. október 14-20. közötti héten pozitív energiákkal segítik a Bakok pénzügyeit. Most jól haladnak munkájukkal is a csillagjegy szülöttei, ami az ellenlábasaikat is visszavonulásra készteti. A heti horoszkóp szerint a hét második felében a gyermekeikkel töltött idő hozhat boldog pillanatokat a Baknak.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

Rengeteg munkája lesz a Vízöntőnek a héten, ám a heti horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, hogy a családjukra is szakítsanak időt. Váratlan bevételekre tehetnek szert 2024. október 14-20. között a Vízöntők, és egy új munkalehetőség is szembe jöhet. A hétvégén utazhatnak a csillagjegy szülöttei, ám valami belső félelem és aggodalom akadályozhatja meg, hogy elinduljanak.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten meg kell küzdenie a Halaknak nem csak az ellenfelei áskálódásával, de a bevételei csökkenésével is. Ne csüggedjenek el a csillagjegy szülöttei akkor sem, ha a munkájuk sem úgy alakul, ahogy várták. A heti horoszkóp a hét második felére már jobb kilátásokat ígér. Jó híreket kaphatnak végre, és a gyermekeik is sok örömhírt hoznak 2024. október 14-20. között.

Forrás: Her Zindagi, fotó: Getty Images, Unsplash