Annyira cuki, ahogy Dylan Sprouse szurkolt az angyali szépségű Palvin Barbinak a Victoria’s Secret divatbemutatón

2024. október 16.
Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse teljesen kiakasztotta a cukiságmérőt azzal, ahogy magyar szupermodellnek szurkolt a Victoria's Secret divatbemutatón.
Victoria's Secret: Palvin Barbi férje lelkesen szurkolt

Dylan Sprouse, Palvin Barbi férje egészen különleges módot választott a lelkesítésre a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón.

A 32 éves színész, Palvin Barbi férje október 15-én, kedden New Yorkban az első sorban ülve szurkolt szupermodell feleségének, miközben két kartonból készült táblát tartott a kezében. Mindkét táblán a házi kedvencük szerepelt, az egyiken a francia buldog, Piggy Cow, és a másikon a macskájuk, Klaus Von.

@people

We love #DylanSprouse and BarbaraPalvin’s love. 😍 #VictoriasSecretFashionShow #VSFashionShow #VictoriasSecret

♬ original sound – People Magazine

A People munkatársai közvetlenül Palvin Barbi férje mögött ültek, és megörökítették az édes pillanatot. „Szeretlek, kicsim!” – kiáltotta állva Dylan Sprouse, és el is érte, hogy Palvin Barbi felfigyeljen rá.

A házi kedvenceikkel együtt szurkolt Palvin Barbi férje a modellnek a Victoria's Secret bemutatón

A házi kedvenceikkel együtt szurkolt Palvin Barbi férje a modellnek a Victoria’s Secret bemutatón

Korábban az esti órákban Palvin Barbi férje azt mondta a Victoria’s Secret bemutató előtt társműsorvezetőnek, Olivia Culpónak, hogy elhozta „gyermekeik” plakátjait, mert úgy gondolta, hogy így mosolyt csalhat felesége arcára. „Remélem, nem fog sírni” – jegyezte meg Dylan Sprouse.

Mesésen nézett ki Palvin Barni a a Victoria's Secret bemutatón

Mesésen nézett ki Palvin Barni a a Victoria’s Secret-bemutatón

Palvin Barbi egyszerűen mesésen nézett ki hosszú, földig érő csillogó ruhájában angyalszárnyakkal, nem is csoda, hogy férje teljesen el volt ájulva tőle. Hosszú barna haja lazán omlott a vállaira, és csupán egy vaskos fehér fülbevalót viselt, így semmi sem vonta el a figyelmet Palvin Barbi természetes szépségéről.

Palvin Barbi tegnap jelentette be az Instagram-oldalán, hogy visszatér a Victoria’s Secret kifutójára. A videó nagyon emlékezetesre sikeredett, mert a végén feltűnik benne Palvin Barbi férje is, aki felesége rózsaszín-fehér csíkos köntösét és szemmaszkjait viseli. Tényleg Dylan Sprouse a felesége legnagyobb szurkolója!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által megosztott bejegyzés

Forrás: People, Fotók: Getty Images