Angelina Jolie a vörös szőnyegen is felvállalta fiatalabb új pasiját, és össze is öltözött vele

2024. október 21.
Angelina Jolie magával vitte új párját a legújabb filmjének londoni premierjére. Bár az állítólagos szerelmespár nem pózolt együtt a kameráknak, az alkalomra azért összeöltöztek.
Angelina Jolie új párja Akala

Angelina Jolie állítólagos új párja a héten részt vett a színésznő legújabb filmjének, a Mariának a premierjén. A páros továbbra is tartózkodóan viselkedett, külön távoztak és külön is érkeztek az eseményre. Bár a kamerák előtt nem mutatkoztak együtt, az alkalomra összeöltöztek. Mindketten fekete nadrágot és blézert választottak a 68. BFI London Film Festival eseményére.

A 49 éves Angelina Jolie egy nagy mosolyt is villantott a kameráknak, amikor a vörös szőnyegen sétált a háromrészes nadrágkosztümjében, amelyhez egy gombos mellény is tartozott. Könnyedén, stílusosan pózolt, kezét zsebre dugva, öltözékét pedig szögletes orrú, fekete bőrcsizmával egészítette ki.

Angelina Jolie új párja is részt vett a színésznő premierjén

Angelina Jolie új párja is részt vett a színésznő premierjén

Mindeközben a 40 éves rapper, Akala egy garbót viselt a kabátja alatt, és egy tengerkék-szürke kéttónusú sálat tekert a nyaka köré.

Angelina Joli állítólagos új párja, Akala

Angelina Joli állítólagos új párja, Akala

Angelina Jolie-t akkor hozták először hírbe a brit rapperrel, amikor augusztusban lefotózták őket, amint együtt távoznak a velencei filmfesztiválon egy szállodából.

A fesztivál óta az állítólagos szerelmespár többször is mutatkozott együtt nyilvánosan, Angelina Jolie sajtósa azonban nemrég azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a páros között nincs romantikus kapcsolat, egyszerűen csak jó barátok.

Kicsoda Angelina Jolie új párja?

Akala, eredeti nevén Kingslee James McLean Daley 1983-ban született Londonban. Művészeti karrierje mellett mélyen elkötelezett a társadalmi igazságosság kérdései iránt. Több zenei albumot adott ki, amelyekben gyakran foglalkozik politikai és társadalmi kérdésekkel, például az oktatással, rasszizmussal és a társadalmi egyenlőtlenségekkel. Emellett megalapította a Hip-Hop Shakespeare Companyt, amely a fiatalok oktatására koncentrál, összekapcsolva a hip-hopot Shakespeare művészetével.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images