Egyszerre romantikus és félelmetes Palvin Barbi és férje idei halloween-jelmeze

2024. október 28.
Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse idén is összeöltöztek halloween alkalmából.
Palvin Barbi halloween 2024

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor az angolszász országokban egymás után rendezik a rémisztőbbnél rémisztőbb halloweeni bulikat. A hírességek imádnak beöltözni, és minden évben rendkívül kreatív módon valósítják meg a jelmezeiket. 

Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse is igazi halloween imádók, minden évben jelmezt szoktak húzni. Tavaly halloweenkor a magyar modell a Gyűrűk urából inspriálódott, és csodálatos tündévé változott. 

A házaspár idén is filmes vonalon maradt: halloween-jelmezükkel a nagysikerű Az operaház fantomja című musical két főszereplőjét, a fantomot és szerelmét, Christine Daaé-t elevenítették meg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin Sprouse (@barbara_palvin110) által megosztott bejegyzés

Palvin Barbara fantasztikusan nézett ki fehér ruhájában, és hullámos hajával, miközben férje, Dylan Sprouse remekül hozta az operaház kicsit félelmetes fantomját.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝘽𝙖𝙧𝙗𝙖𝙧𝙖 𝙋𝙖𝙡𝙫𝙞𝙣 (@barbarapalvin__loves) által megosztott bejegyzés

Ahogy már említettük, Palvin Barbara és Dylan Sprouse imádják a halloweeni beöltözést, no meg az animéket is. Ennek eredményeképp az elmúlt években többször is választottak különböző anime szereplőket halloweeni inspirációnak. 2018-ban például Heidi Klum legendás halloweeni partiján Palvin Barbara Gaarának öltözött a Naruto című sorozatból, míg Dylan Sprouse Trunks bőrébe bújt a Dragon Ballból. 2019-ben pedig a modell A vadon hercegnője című anime címszereplőjének öltözött, szerelme pedig Ashitaka jelmezében élvezte a halloweeni borzongást.

Fotó: Getty Images