Sarah Jessica Parker cipőt tervezett

Jó hír a Szex és New York rajongóinak, hogy Sarah Jessica Parker teljes cipő és táska kollekciója február 28-tól kerül a boltokba. Az már kevésbé, hogy kizárólag az amerikai Nordstrom hálózatán keresztül árulják majd.

A színésznő kollekcióját egyértelműen a Szex és New York stílusa valamint főszereplője, a cipőfüggő Carrie Bradshaw karaktere inspirálta, de az SPJ kollekció tervezésekor a külső jegyek mellett ugyanekkora hangsúlyt fektettek a minőségre és az időtállóságra is.

Járásbarát, szexi cipők

Sara Jessica hordható, kényelmes lábbeliket álmodott meg a Manolo Blahnik igazgatójával, George Malkmussal közösen. Nem titkolt céljuk, hogy közös cipőkollekciójuk mellé társuljon egy életérzés is, vagyis, ha az emberek az utcán ránéznek egy cipőjükre, egyből tudják majd, hogy az a nő SJP modellt visel.

A kollekció darabjai között szerepel pántos szandál, sportos balerina és szexi tűsarkú is, de az árak is viszonylag széles skálán mozognak. Egy-egy hosszútávra, vagyis közel sem csak egy szezonra tervezett párhoz 195-485 dollár közötti áron lehet majd hozzájutni.

„Szép formákat és kitűnő minőségű darabokat próbáltam adni a nőknek, akik kifizetnek értük ennyi pénzt. Nem akartam olyan cipőket tervezni, melyekre ránézve az ember azt mondja, ez olyan 2014. Azt szeretném, hogy a cipőim időtlenek legyenek, és sokáig tartsanak” – nyilatkozta az O magazinnak a színésznő.

A február 28-án debütáló cipőket első körben az amerikai Nordstrom hálózatán keresztül forgalmazzák, de szerencsére azért webshopon keresztül Magyarországról is vásárolhatunk.