A kislány, aki a legnagyobb sztárok ruháit viseli

2014. február 28.
Ő Mayhem. Beceneve, melyet édesanyjától, Angie-tól kapott, egyszerűen annyit tesz: „súlyos testi sértés”. Nem véletlenül.


A négyéves, édesanyja állítása szerint igen szemtelen kislány a korosztályára jellemző szokásokon (énekel, táncol) egészen furcsa dolgokat is művel: arcát olykor sebtapaszokkal ragasztja le (pusztán divatból!), nemrégiben pedig Angie-val összeállva megalkották az Instagram legjobb DIY („csináld magad!) projektjét. Az öltöztetős játék, ami korábban csak egyszerű szórakozásnak indult színes, absztrakt ruhakreálmányok gyártásából…

… később a dekorációs papír valaha is látott legötletesebb felhasználásának bizonyult.

Anya és lánya időközben saját oldalt hozott létre a sztárvilág legjobb vörös szőnyeges ruháinak bemutatására, aminek népszerűségéhez nyilván az is nagyban hozzájárul, hogy Mayhem igencsak tud pózolni a kamerák előtt.

Lupita Nyong’o Golden Globe díjátadón viselt hibátlan Ralph Lauren estélyi ruhája mellett itt van még pár sztárviselet, amelyet a menő óvodáskislány megvalósított.

Először is, mivel semmiféle vörös szőnyeges körkép nem lenne teljes Jennifer Lawrence nélkül, következzék a színésznő idei Golden Globe díjátadón viselt Dior estélyijének papír hasonmása:

Majd Katy Perry hangjegyekkel díszített estélyije a Grammy gáláról:


Mayhem Taylor Swift 2012-es Country Music Awards díjkiosztón viselt Jenny Packham ruhájának saját változatában pózol.

Nem lehetne ezt a kislányt valahogy bejuttatni a most vasárnapi Oscar díjkiosztó vörös szőnyeges felvonulására? De most tényleg…