Marie Claire-hálózat

2013. május 19.
A magazin hónapról hónapra igényes újságírással és vizuális sokszínűséggel dolgozza fel a nőket érintő témákat.

A Marie Claire egyedi összetételét kínálja az erőteljes, provokatív újságírásnak, az inspiratív, hozzáférhető divatnak, szépségápolásnak és életstílusnak. A magazin mindent magában foglal, amire egy nő vágyik: naprakész tájékoztatást a divatról, szépségpraktikákat és magas színvonalú írásokat, melyek elgondolkodtatják, megnevettetik vagy megríkatják. A Marie Claire az első számú női magazin minden magára adó nőnek, aki saját stílust teremt.

A nemzetközi magazinok tudósításai az egész világon Marie Claire aláírással jelennek meg, és minden esetben az adatgyűjtés hitelessége jellemzi azokat. Legyen szó komoly vagy könnyedebb témákról, ismert vagy ismeretlen nőkről írt portrékról, a Marie Claire kutat a női intimitás és életélmény után.

A magazin egy látványos divatvilágot tár elénk inspiráló forrásként, aprólékosan kidolgozott képi világgal. A szerkesztőség tanácsaival pedig egy elérhető luxust, azaz egyedi stílust kínál olvasóinak a magazin.

A Marie Claire a szépségápolás szakértője az innováció és az öröm tekintetében: alapos kutatásokkal alátámasztott, széles választékot kínáló tanácsadó- és shoppingoldalak tájékoztatják az olvasót az aktuális trendekről, mindezt egy erősen nőies képi élménnyel fűszerezve.