Reklámjaink

2013. május 19.
A Marie Claire kampányanyagának készítésekor három igazi nővel találkoztunk, akikkel játék volt a közös munka. Fotósunk, Hajdu András színházi rendezőnek érezte magát, ahogy Hámori Gabriella mozdulatait követte gépével, Bombera Krisztina kamerát vett a kezébe, hogy ő is a mi szemünkkel nézze barátnőit, Palya Bea pedig meggyőzött bennünket, akkor lenne a legboldogabb, ha dalban mondhatná el nekünk szövegét. A tavaszi napsütésben nemcsak gyönyörű fényképek, felvételek, hanem barátságok is születtek.

Hámori Gabriella, színésznő:

„A Marie Claire egy igazi ‘kult’ női magazin. Mácsai Pál mesélte, hogy már a hetvenes években Párizsból hozatták maguknak az újságot azok a nők, akik nyitottak voltak a világra és a legújabb divatra. Nagyon örülök, hogy ezentúl már nekem sem kell beérnem a reptereken megvásárolható nemzetközi kiadványokkal, hanem itthon is olvashatom a magyar kiadást.”

 

 


Bombera Krisztina, újságíró:

„Az a társadalmi felelősségvállalás, amit a Marie Claire a magáénak tud, közel áll hozzám. Nagyon örülök, hogy azt a magazint képviselhetem, amellyel én először még Skóciában találkoztam, amikor újságírást tanultam. Minden alkalommal alig vártam már, hogy a szobatársnőm elolvassa, és végre én is a kezembe vehessem a lapot.”

 

 


Palya Bea, énekesnő:

„Nem véletlen, hogy mindig ez az első újság, amit a párizsi repterek újságosstandjain keresek: hiszen a Marie Claire a legőszintébb és legkifinomultabb női magazin, tele olyan valódi kérdésekkel, amelyekről én is szívesen olvasok. Éppen ezért nagyon örülök, hogy a magazint képviselhetem.”

 

 

 

 

2009

2011