Megjelent a január-februári Marie Claire

2019. december 12. |

Palvin Barbarával a címlapon jelent meg az évvégi összevont lapszámunk. Nyitó fotóriportunkban már a jövőre figyelünk, és olyan fiatal aktivistákat mutatunk be, akik mernek kiállni maguk és mások jogaiért.

Palvin Barbara álomszép arca volt a vászon Linda Cantello sminkmester művészi sminkjéhez, a címlapképet és a belső fotókat pedig eredetileg az olasz Marie Claire készítette. Az egyik legsikeresebb magyar modell jelenleg a Giorgio Armani sminktermékek és az Aqua di Gioia illat arca.

Nem Greta Thunberg az egyetlen, akinek elege van az idősebb generáció kioktatásából, főleg ha a saját jövője a tét. Kilenc olyan fiatal és tehetséges nőt mutatunk be, akik beleszólnak a világ jövőjének alakulásába.

Fiatal, jóképű és tehetséges – naná, hogy címszerepet játszik a Rómeó és Júliában. És naná, hogy mi is szeretnénk jobban megismerni. Két nappal a 25. születésnapja és tíz nappal a premier előtt interjúztunk Kovács Tamással.

Túlöltözöm, tehát vagyok? A jó öreg jó ízlés, úgy tűnik, momentán az ízléstelenséget is jelentheti. Divatsztorinkban megpróbáltuk tetten érni, hogyan változott át az önkifejezésnek, mókának szánt hétköznapi divat magamutogatássá, hatás- és lájkvadászattá.

Béke, szeretet, egység és öröm – hirdeti a hiphopkultúra. Az amerikai bevándorlók alapította breaktánc Budapesten is dübörgött a szeptemberi World Urban Gamesen, és ma már az olimpia küszöbén áll. De mennyire enged helyet ez a bonyolult tornaelemeket és dinamikus mozdulatokat ötvöző, kemény és férfias műfaj a nőknek? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ hazai riportunkban.

Berlintől Zürichig sokan élnek közösen megtervezett és működtetett társasházakban. Lakói számíthatnak egymásra, az elszigeteltséget csak hírből ismerik, de a privát szféra szent és sérthetetlen. A co-housing remélhetőleg hamarosan itthon is megvalósul, addig is ellátogattunk a bécsi Wohnprojekt házba.

Utazás rovatunkban Bosznia-Hercegovinát ajánljuk, szerzőink arra biztatnak minket, hogy ha a legközelebbre utazva szeretnénk a legmesszebbre, egy szinte ismeretlen világba jutni, akkor Szarajevót válasszuk úti célnak.

Gasztró oldalainkon az új francia séfgeneráció magyar felmenőkkel rendelkező tagját, Amélie Darvast mutatjuk be. A séf mesélt új étterméről és a tökéletes lágytojás receptjét is megosztotta velünk.

A tavalyi női változat után idén a férfiak folytatásaiból választottunk egy novellát, az Ők is boldogan éltek? kötetből Totth Benedek Szívpörkölt című novelláját közöljük.

A normál méretű magazinokhoz most fekete színű, vízálló Catrice Lashes to Kill szempillaspirált csomagoltunk.

Szólj hozzá te is!

Még több Blog

Így műanyagmentes júliusoztunk mi! műanyagmentes július

Így műanyagmentes júliusoztunk mi!

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal drónfotózás

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén drón

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén