Bútorok a modern életre tervezve

2024. augusztus 11.
A megengedhető luxus egy életérzés, az otthonuk pedig az életünk legfőbb színtere. A török Enza Home magyarországi bemutatótermében díjnyertes bútorok varázsolnak el minket. Nem biztos, hogy könnyen fogunk választani!

Az otthonunk, és ahogy berendezzük, legfőképp az élethez való hozzáállásunkról és a személyiségünkről árulkodik. Szeretjük, ha amellett a bútoraink magas minőséget képviselnek, egyediek, stílusosak és elegánsak, praktikusak is, vagyis több funkciót is ellátnak. A törökországi Yatas Group vállalatcsoport 2010-ben hozta létre az Enza Home lakberendezési márkát azzal a céllal, hogy a kényelmet, a minőséget és a modern stílust képviselje. Legyen szó hálószoba-, étkező vagy nappali bútorról, kanapéról vagy ülőgarnitúráról, szőnyegről, világításról vagy egyéb kiegészítőről, több száz termék között válogathatunk a Magyarországon is megnyílt üzletükben, Budaörsön.

Stílusos dizájn

A minőség és a kényelem mellett nagy gondot fordítanak arra, hogy termékeik időtállók és stílusosak is legyenek. A városi stílus és az innováció szintén mindig fókuszban van a tervezés során. Az Enza Design Team tervezőinek kezei közül esztétikus és magas minőségű termékek kerülnek ki, figyelmük minden apró részletre kiterjed, különösen az alapanyag kiválasztására. Magas kvalitású szakemberek és világhírű tervezők munkáját dicsérik ezek a nem mindennapi bútordarabok, amelyek önkifejezésre és eredetiségre ösztönöznek. A széles termékkínálatnak köszönhetően ráadásul mindenki megtalálja a pénztárcájának leginkább megfelelőt, változatos és széles szín- és szövetkínálattal rendelkeznek és nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra, a kortárs és városi dizájnra, a trendi vonalvezetésre, ugyanakkor mindig szem előtt tartják a megfizethető ár-érték arányt. 

Díjnyertes kedvenceink

A világhírű tervezők nevével fémjelzett Enza Home Visions kollekció része a Swan kanapékollekció, amely a German Design Awards Special 2023 díjat nyerte el. A letisztult elegancia megtestesítője ez a kanapékollekció. Egyedi stílusával hívja fel magára a figyelmet, a tervezésekor a maximális kényelemre törekedtek, ez éppen olyan fontos szempont volt, mint a szemet gyönyörködtető dizájn vagy a minőségi anyagok – mint a buklészövet és a fémláb használata. Kortárs hangulatot varázsol a nappalinkba.

A Visions 2023-as kollekció olyan neves olasz tervezők keze munkáját dicséri, mint Federico Visani vagy a Studio Memo by Maurizio Manzoni. Ennek a kollekciónak az egyik ikonikus darabja a Seoul ülőgarnitúra szett. Változatos párnakínálatával és olasz dizájnjával időtlen eleganciát tükröz és modern hangulatot kelt a térben. A tökéletesen kidolgozott részletek mellett igazán kényelmes, széles ülőfelülettel rendelkezik.

A hálószobánkban különösen fontos, hogy jól érezzük magunkat. Az Edida Design Awardon díjat nyert Riga hálószobabútor-család kifinomult eleganciát kölcsönöz a hálóhelyünknek, letisztult vonalak és minőségi anyaghasználat jellemzi. Az ágykereten túl a komód, az éjjeli szekrény és egy stílusos kiegészítő, az Alice asztali lámpa együtt adják meg a tökéletes hangulatot.

Az étkező se maradjon ki! A díjnyertes Berta étkező, amely a Muse Design Awards győztese, a kortárs megjelenést minőségi dizájnrészletekkel párosítja, kifinomult és modern stílusával időtlen eleganciát sugároz. Az Enza számára kifejlesztett fémes csillogású, textilhatású felületek uralják az asztalt és a tálalószekrényt is.

Ha elmerülnénk a stílusos bútorok világában és magunkba szívnánk az Enza életérzést, látogassunk el az Enza Home budaörsi üzletébe, ahol nemcsak a tér berendezéséhez kapunk számos ötletet, de a bútorok ideális elhelyezéséhez és a kiegészítők kiválasztásához is inspirációt nyerhetünk.

Bővebb információt a márkáról ITT találhatunk!

Promóció