Három stílus, ami rólad szól

2024. május 20.
Minimalista, monokróm, cukorédes: divatösszeállításunkban az év legkedveltebb divattrendjeit mutatjuk be, amelyek az Answear.hu kínálatában is fellelhetők.

„Öltöztesd életed abba, ami értékes!” – hangsúlyozza legújabb kampányában az Answear.hu, ami legkedvesebb ruháinkra és kiegészítőinkre irányítja a figyelmet: azokra, amelyek értéke a hozzájuk tapadó érzésektől, emlékektől, élményektől válik felbecsülhetetlenné. Ezt szem előtt tartva olyan kiváló minőségű termékeket, válogatott prémiummárkákat kínál, amelyek hosszú időn keresztül kísérnek el bennünket. Az idei év három legerősebb trendje alapján mutatjuk meg, mit is jelent ez pontosan. 

A minimalista

A minimalizmus térhódítása emberek millióinak könnyítette meg az életét azzal, hogy nemcsak az otthonokból tűntek el a felesleges tartalmak, de a gardróbszekrényekből is. A divatban a minimalizmus ma egyet jelent a minőségi, hosszú élettartamú, könnyen hordható és kombinálható ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyek a hétköznapokban is megállják a helyüket.

1. By Malene Birger felső
2. MAX and Co ruha x FATMA MOSTAFA
3. Saint Laurent napszemüveg
4. JW Anderson bőrszandál 
5. Herskind blézer
6. Vanda Novak bőr flip-flop
7. Victoria Beckham rövid kabát

Candy shop

Az úgynevezett candy culture a cukorboltok különleges tónusait állítja reflektorfénybe, amivel a felnőttekben rejlő, édességért sóvárgó naiv gyermeket szeretné kárpótolni. A divatban is visszaköszönnek a cukorkák izgalmas színei: a finom pasztell vagy épp az élénk tónus.

1. Stine Goya ruha
2. Custommade szandál Amy Satin Heart
3. Pinko kézitáska
4. Red Valentino ruha
5. Marella ruha
6. Kurt Geiger London velúrtáska
7. Twinset bomberdzseki

Fekete és fehér

A divat világában mindenki egyetért azzal, hogy a fekete és a fehér kortalan kromatikus duó, a legsokoldalúbban és legkönnyebben viselhető színkombináció. Nem túlzás, hogy a megfelelő összeállításban ez a két tónus maga a stílus.

1. Elisabetta Franchi ruha
2.
Answear Lab dzseki
3. Marella ruha
4. Moschino Jeans farmer
5. Retrosuperfuture napszemüveg Caro
6. Weekend Max Mara kézitáska
7. JW Anderson bőrpapucs

Promóció