Részletgazdag szoknya? Igen!

2013. szeptember 16.
Stylist bloggerünk, Zipy, hetente kétszer (hétfőn és pénteken!) jelentkezik egy-egy kifejezetten nektek összeállított szettel. Fogadjátok szeretettel sorozatindító posztját, amiből kiderül, hogyan stylingoljunk egy díszesebb szoknyát úgy, hogy az ne legyen túl sok.

Sziasztok!

A marieclaire.hu-n debütáló szettembe igyekeztem beletenni azokat a kulcsdarabokat, amiket mostanában előszeretettel hordok. Ezek pedig a szövet kalapok (legyen az bármilyen színű) és a hangsúlyosabb-, részletgazdagabb szoknyák. A szürke pólót egyrészt azért választottam, hogy legyen egy kis egyszerűség is az említett karakteres darabok mellett, másrészt pedig azért, mert harmonizál a sötétkékkel és a feketével.

Aki szereti hangsúlyozni a lábát és úgy érzi, egy kis vagányság sem árt, annak mindenképpen ajánlom ezt az összeállítást. Persze a kapitány sapka nélkül, egy sötétebb blézerrel, vagy akár egy garbóval is működik ez a kidolgozott szoknya. Szerintem nagyon izgalmas és nagyon jól variálható, úgyhogy hajrá! Csak arra kell figyelni, hogy visszafogottabb darabokkal párosítsuk.

Összeállítottam nektek még egy szettet ugyanezzel a szoknyával, amiről fotókat a blogomon tudtok megnézni.

Várom a véleményeteket! 😉

Zipy


Fotó: Farkas Éva