Zoób Kati nevével fémjelzett magyar cipők

2013. október 03.
Zoób Kati divattervező, az ATTITUDE művészeti vezetője új területen is kipróbálta magát. Az ATTITUDE női ruha- és táskakollekció mellé, Attalai Zita tervezővel közösen, cipőket tervezett.

Az ATTITUDE női divatcipő kollekció technológiai fejlesztését Bencsik Mihály, a forma kialakításának, finomításának munkálatait pedig – Zoób Kati mellett – Attalai Zita cipőtervező vezette.

A dolog érdekessége, hogy a lábbelik igazi magyar terméknek számítanak, hazai tervezés és gyártás jellemzi őket. A projekt mögött álló Barben cég az utóbbi években külföldi piacra kezdett el megrendelésre gyártani, miután a saját női divatcipői számára a magyar piacon alig maradt mozgástér, ugyanis megítélésük szerint lehetetlen volt a minőséget nyereséggel eladni. Ezzel együtt folyamatosan készen álltak újból saját, minőségi modelleket is gyártani, ennek eredménye lett az ATTITUDE női divatcipő kollekció megszületése.

A ruhákhoz hasonlóan, ezek a cipők klasszikusak, időtlenek, és magas kézműves minőséggel készülnek hozzávetőleg 30-60 ezer forint közötti áron.

Ha szeretnéd látni nagyobb felbontásban a cipőket, kattints ide!