Miranda Kerr a Swarovski új kampányának arca

2013. október 08. |

Az ékszer és kiegészítő kollekcióiról híres Kristályok Háza, azaz a Swarovski Miranda Kerr, ausztrál szupermodellt választotta legújabb reklámkampányához.

A kampányt, mely 2013 őszén indul egy globális médiakampány részeként, a díjnyertes brit fotográfus, Nick Knight fényképezi a House and Holme munkatársa, Ronnie Cooke Newhouse kreatív irányításával.

A képeken Miranda Kerr a Swarovski legkedveltebb nappalra és estére szóló termékeiben ragyog, a Nick Knight által választott, angol vidéki tájak, a pazar, rózsakerti csendéletek pedig tökéletes háttérként szolgálnak.

A nemzetközi kampány egy TV-reklámot is tartalmaz, amit Olaszországban, Franciaországban és Hong Kongban mutatnak be – zenéjét Pharrell Williams énekes, dalszerző és producer írta és adja elő.

Ronnie Cooke Newhouse kreatív igazgató így kommentálta a kampányt: „Miranda Kerr, angol kerti rózsák, Swarovski ékszerek, Nick Knight tehetsége és Pharrell Williams eredeti zenéje – a tökéletes összhangból szépség, melegség, divatosság és kívánatosság születik. Csupa olyan dolog, amit szeretünk…”

Az új kampány novemberben indul el világszerte, egy 25 országot érintő globális médiakampány részeként.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat