Mellműtéten átesett nőket céloz meg a women’secret

2013. október 10.
Mellműtéten átesett nőknek készített melltartókat a women’secret. Az új termékeket a barcelonai Dexeus Nőgyógyászati Klinikával együttműködve alkotta meg a márka.

A mellműtéten átesett nőknek speciális fehérneműre van szükségük. Ráadásul a műtét utáni időszak lelkileg is megterhelő. A woman’secret azzal szeretné segíteni a felépülést, hogy kifejezetten az ő igényeiknek megfelelően készített melltartókat, amik megfelelőek orvosilag, és csinosak, nőiesek is. Az új termékek jelenleg négy budapesti women’secret üzletben, a Mammut, WestEnd, Aréna, Árkád üzletházakban szerezhetőek be.

A műtéten átesett nőknek készült melltartók kialakítása stabilabb, jobban tart és több helyen állítható. Vastagabb pántokkal rendelkezik, mint egy átlagos darab és még számos egyéb kitételnek felel meg. Az orvosi szempontok érvényesülését a barcelonai Dexeus Nőgyógyászati Klinika biztosította, akik a women’secret együttműködő partnerei voltak az új termékek megvalósításában.

A women’secret nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy kényelmes, puha anyagokkal dolgozzon, és több fazonnal, így számos alkalomnak megfelelhessenek a fehérneműk.

Készült tiszta pamut, mindennapi használatra, valamint csipkés, nőiesebb darabok is különlegesebb alkalmakra. Az új modellek, bár speciális igények szerint lettek kialakítva, bárki viselheti őket.