A jövő fiatal tervezőit keresi a LVMH

2013. november 23.
Elindult a LVMH fiatal tervezői pályázata, amelyben az indulók a 300 ezer eurós nyereményért és egy egyéves mentori támogatásért szállnak versenybe. Pályázni jövő év február 2-áig lehet.

A LVMH díj fiatal dizájnereknek indított versenyén a legkiemelkedőbbnek ítélt induló mellett további három tehetség kap egyenként 10 ezer eurót és egyéb különdíjakat, amelyek része egy egyéves gyakorlat is. A divatipar jövendőbeli sztárjait olyan 18 és 40 év közötti tervezők között keresik, akik már legalább két női vagy férfi kollekciót terveztek, gyártottak, mutattak be és értékesítették is.


A zsűri névsora

A nyolcfős zsűribe a cégcsoport divatházainak olyan vezetőit választották be, mint Marc Jacobs, Karl Lagerfeld vagy Riccardo Tisci, akik az Instagramon indított külön fotópályázaton is keresik a 2014-es év legígéretesebb fiatal dizájnerét, ahol a pályázók kedvenc fiatal tervezőjüket indíthatják, és hívhatják fel rá a zsűri figyelmét.

Azt az Instagramos felhasználót, aki a közösségi hálózaton a legtehetségesebbnek tartott indulót ajánla, a Párizsi Divathétre is meghívják, ahol maga is szavazhat a tíz döntősre.

Az év dizájnerfelfedezője versenyben itt szállhattok ringbe, magáról a tehetségkutató versenyről részletesebb információt pedig ugyanitt találtok!