Jönnek a USE unused táskák és kiegészítők

2013. november 26.
December 11-én debütál a USE bag, a USE unused tervezőinek új táska- és kiegészítő-kollekciója, mely mindennapi viseletre alkalmas, elérhető darabokat kínál.

A USE unused tervezői, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András újonnan megalkotott USE bag kollekciójában főként mindennapi használatra alkalmas, minőségi darabok szerepelnek. A cseppálló vászon alapanyagok praktikus városi viseletté teszik, a bőrpántok és -részletek pedig a hosszú élettartamért és a strapabírásért felelősek a USE bag modellek esetében.

A új vonal a USE temporary régóta népszerű hátizsákmodelljéből indult ki. A kollekció most 7, többségében uniszex modellt kínál: két hátizsák, egy hétvégi táska, egy tengerésztáska, egy shopper, egy bucket bag és egy clutch található a kínálatban. A táskák többsége három színben (fekete, bézs, khaki) készült, de a hátizsákok és a clutch 10 különböző színben választhatóak.

A táskák mellett az új vonal kínálatában kisebb bőrkiegészítők is megtalálhatók, a bivaly- és lakkbőrből készült pénztárcák, iPhone 4 , iPhone 5, iPad és iPad Mini tokok biztosítanak stílusos védelmet értékeinknek.
A USE bag kollekció először a december 11. és 15. között nyitva tartó USE temporary üzletben vásárolható meg, a későbbiekben pedig online és a USE unused showroomban lesz elérhető, igény szerint egyénre szabottan is. A táskákat 25 000 Ft és 42 00 Ft közötti áron, a kiegészítőket pedig 12 000 Ft és 17 000 Ft közötti áron kínálják majd.