Minden, amit a divatról 2014-ben tudni kell

2013. november 27.
Kifutón a nagyvilág! Fashion Shows című kiadványunk mindenkinek szól, aki már most szívesen olvasna a 2014-es trendekről, irányokról és stílustippekről, aki kíváncsi rá, mivel rukkolnak ki a legnagyobb nevek jövőre. Nem csak bennfenteseknek.

Ma, november 27-én, szerdán megjelent a Marie Claire exkluzív különkiadása, a Fashion Shows, amely átfogó képet kínál a divat jövő évi alakulásáról, hiszen a legnagyobb márkák és legpatinásabb divatházak tavaszi–nyári trendjeit mutatja be. Ennél persze sokkal többet is. Segítségével bekukkanhatunk közvetlenül a show-k előtt a backstage-be, megtudhatjuk, az utca divatja hogyan formálja a kifutók világát és viszont, kiderül, kik a legnagyobb ígéretek a hazai modellek között, és inspirációs fotók tömkelege segít gondolatban összeállítani az előttünk álló szezon ideális gardróbját. És akkor a legpompásabb kiegészítőket – amelyek jövőre izgalmasabbak, részletgazdagabbak lesznek, mint valaha – vagy a smink- és frizuratrendeket még nem is említettük.

Kihagyhatatlan minden divatszerető és -értő, kíváncsi, nyitott, a trendekről időben értesülni kívánó olvasó számára. Egy páratlanul gazdag kiadvány, amelyet öröm lesz téli hideg estéken, nagyokat sóhajtozva lapozgatni.