Minden, amit a divatról 2014-ben tudni kell

2013. november 27. |

Kifutón a nagyvilág! Fashion Shows című kiadványunk mindenkinek szól, aki már most szívesen olvasna a 2014-es trendekről, irányokról és stílustippekről, aki kíváncsi rá, mivel rukkolnak ki a legnagyobb nevek jövőre. Nem csak bennfenteseknek.

Ma, november 27-én, szerdán megjelent a Marie Claire exkluzív különkiadása, a Fashion Shows, amely átfogó képet kínál a divat jövő évi alakulásáról, hiszen a legnagyobb márkák és legpatinásabb divatházak tavaszi–nyári trendjeit mutatja be. Ennél persze sokkal többet is. Segítségével bekukkanhatunk közvetlenül a show-k előtt a backstage-be, megtudhatjuk, az utca divatja hogyan formálja a kifutók világát és viszont, kiderül, kik a legnagyobb ígéretek a hazai modellek között, és inspirációs fotók tömkelege segít gondolatban összeállítani az előttünk álló szezon ideális gardróbját. És akkor a legpompásabb kiegészítőket – amelyek jövőre izgalmasabbak, részletgazdagabbak lesznek, mint valaha – vagy a smink- és frizuratrendeket még nem is említettük.

Kihagyhatatlan minden divatszerető és -értő, kíváncsi, nyitott, a trendekről időben értesülni kívánó olvasó számára. Egy páratlanul gazdag kiadvány, amelyet öröm lesz téli hideg estéken, nagyokat sóhajtozva lapozgatni.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

700 forintos órabér helyett ruhamárkát csinált a budapesti gimnazista bán viktória

700 forintos órabér helyett ruhamárkát csinált a budapesti gimnazista