Olasz stílusikon, aki nem hisz a szabályokban

2013. december 04.
A nemzetközi hírű olasz divatblogger, Gildakoral Flora, Dél-Olaszországban él barátjával és macskáival, ha épp nincs úton Londonba, Milánóba vagy Párizsba. Első és igazi szerelme a divat, de imád utazni és gasztroélvezeteket hajszolni. Blogolt már a francia és az olasz Marie Claire-nek is, most pedig rajtunk és a magyar divatimádókon a sor.

Miért indítottad el a Thank God it’s Friday blogot?

Elsősorban a munkámhoz kötődik, divat PR-al foglalkozom. Az évek alatt rengetegen kérdezték tőlem, miért nem indítok egy blogot, ahol személyes stílusomról, az életről, valamint a divatról osztom meg a gondolataimat. Így tavaly februárban eldöntöttem, a tettek mezejére lépek.

A hetente jelentkező sorozatodban miről fogsz nekünk írni?

Mindenről, amiről úgy gondolom, hogy új, érdekes és cool: divatmárkák, trendi szettek, életstílus és városkalauz, menő éttermekkel fűszerezve.

Mennyire ügyelsz a divatban az íratlan szabályokra, például a „ a kevesebb néha több” elvre?

Nem hiszek a szabályokban. Minden csak egyensúly kérdése. A kiegészítőket szinte megrögzötten imádom, hatalmas gyűjteményem van belőlük.

Van kedvenc magyar divatterveződ?

Még nincs, de most lehetőségem lesz jobban megismerni a magyar tervezők munkáit, akik közül néhányan már gyors tempóra kapcsoltak a nemzetközi divatvilágban.