Megújult panyizsuzsi, boldog szülinap

2013. december 11.
Születésnapot, új arculatot, hat évet, csodás ékszereket és egy boldog alapító-tervezőt ünnepeltünk mennyei macaronok és croissant-ok társaságában.

A 6. születésnapját ünnepelte a panyizsuzsi márka – mi pedig személyesen is gratulálhattunk az alapítónak, Panyi Zsuzsi üvegékszer-készítőnek és tervezőnek a Cake Shopban.

A Marie Claire-olvasók is jól emlékezhetnek rá: tavalyi Work mellékletünkben Zsuzsi mesélt arról, hogy három (azóta négy) gyerek mellett hogyan építette fel és viszi a vállalkozást, mikor tervez, mikor álmodozik, hogyan lop mindenre és mindenkire egy kis időt – és miért van, hogy szinte csak nőkkel, édesanyákkal dolgozik a cégben.

A panyizsuzsi.hu webshopban mára már több mint 500 saját tervezésű és gyártású ékszer között válogathatunk – ráadásul idén a teljes kollekció megújult, hiszen már az ékszerek fémrészét is Panyi Zsuzsi tervezi, nem csupán az üveget (ezt egyebek mellett gravírozott aláírás is jelzi). Ráadásul új logóval, új arculattal és új lendülettel lép át a márka az új évbe, hogy 2014-ben is csupa lángoló, mesebeli, káprázatos, elegáns színbe és formába öltözzenek az üvegek. Szívből gratulálunk!

Fotó: panyizsuzsi.hu