Az alap gardrób darabjai, 1. rész

2014. január 08.
Az új év örömére az alapruhatár darabjait osztja meg veletek Zipy, ezúttal két részletben. Íme, az első 4 kulcsfontosságú ruha és kiegészítő.

Sziasztok!

Már kezdtetek hiányozni…;) Remélem, mindenkinek jól telt a karácsony. Az enyém csodás volt, de erről bővebben a blogomon olvashattok.

Az idei év első bejegyzéseként gondoltam, nem árt, ha sorra vesszük a női gardrób alapdarabjait. Mivel a lista picit hosszú, ezért a következő alkalommal folytatom majd a most elkezdett felsorolást.

Kezdjük is az elején:

1. Hangsúlyos sál: lehetőleg mintás legyen, mert az bármilyen ‘uncsi’ szettet és kabátot fel tud dobni egy pillanat alatt.

2. Fehér lazább, gombos blúz: örök darab, ami sosem fog csalódást okozni. Mindig jól fogod érezni magad benne. Tipp: szűk nadrággal és finom ékszerekkel kombináld. Az ujját picit fel is tűrheted.

3. Hangsúlyos nyaklánc: tudod, amire én esküszöm:) Erről már sokat írtam. Egyszerűen más dimenzióba tud helyezni egy-egy felsőt. #fact

4. Fekete bőrdzseki: nem árt egyszer beruházni egy szebb darabra. Anyag keveréssel (kötött pulcsival, selyem blúzzal, pamut pólóval, stb.) a legizgalmasabb.

Jövő héten ugyanitt, addig pedig az Instagramon megtaláltok! 🙂

*Zipy