Hangolás a párizsi divathétre

2014. január 21.
Már a párizsi divathét lázában ég a fél divatvilág, beleértve olasz divatbloggerünket, Gildakoral Florát is, aki élőben tudósít majd nekünk haute couture divatbemutatókról.

Sziasztok!

Firenze után jöhet Párizs! Elképesztően izgatott vagyok, képzeljétek ugyanis, hogy részt veszek én is az haute couture divatbemutatókon. Szerintem ez abszolút csúcs, úgyhogy már a szetteket is összeállítottam.

A „napi outfitjeim” letisztultak lesznek, és valószínűleg a fekete fog dominálni bennük, ahogyan ezt a mostani illusztrációban is igyekeztem megmutatni. Ez ugyanis olyan trend, ami valószínűleg jó sokáig kapaszkodik majd meg a gardróbokban, még tavasszal is hordhatjuk nyugodtan, pasztellszínű darabokkal keverve. Nekem ez szinte a stílusom része, egyszerűen imádom keverni az anyagokat, stílusokat, úgy, mint a bőrt és a műszőrmét, vagy egy különleges táskát egy csokornyakkendős blúzzal.

Ami az utcai viseleteket illeti, hamarosan izgalmas szetteket osztok majd meg veletek! Addig is, ha véletlenül ti is éppen mostanában jártok  Párizsban, a The Ruc étteremben biztosan megtaláltok vacsoraidőben, engem, és sok más divatbolondot is, ahol nem csak a hely maga és az árak, hanem a kaja is szuper. A desszertért viszont az Angelinába (Rue de Rivoli) nézzetek be, áldani fogjátok a nevem érte! 😉

Ha már itt tartunk, boltok terén a Colette kötelező a francia fővárosban, de a „történelmet író” Rue Cambon 31 (Chanel!) is nagy élmény.

Jók legyetek, és ha kérdésetek, véleményetek van, keressetek a blogomon!

Hamarosan jelentkezem,

Gildakoral Flora


A szettem:

Napszemüveg – Emilio Pucci
Műszőrme – Trouffle de Poils
Short/Blúz – Zara
Táska – Alexander Wang
Kesztyű – Valentino
Csizma – Topshop
Karkötő – StroiliOro