Rebellis szett szerelmesek napjára

2014. február 11.
Gildakoral szerint a szerelmet igenis jó ünnepelni, de nem Valentin-napon. Ezen a héten megmutatja, ő mit is visel a szerelmesek napján!

Sziasztok!

Február 11-ét írunk, és körülöttem már csak úgy repkednek a szívek, a rózsák, meg az egyéb piros és a pink színű dolgok (amik egyébként a kedvenc színeim – emlékeztek az első Marie Claire blogbejegyzésemre?). De amikor eljön a Valentin-nap, egyszerűen kiábrándulok belőlük.

Bevallom, én sohasem szerettem a Valentin-napot: mindig is azok közé tartoztam, akik szerint, ha valakit szeretünk, akkor az év minden napja pont tökéletes nap arra, hogy szeressük őt, romantikázzunk vele vagy csak úgy együtt bolondozzunk. Miért lenne kötelező kizárólag az év egy bizonyos napján a szerelmet éltetni? Nem is beszélve arról, hogy a férfiak sem rajonganak a Valentin-napért!

Ezért aztán arra gondoltam, ha már egyszer muszáj ünnepelni, idén tegyük azt másként. (Bár én valószínűleg pizzát vagy sushit fogok otthonra rendelni, ahelyett hogy csupa szerelmes párokkal teli étterembe mennék, ami ilyenkor számomra kicsit úgy fest, mintha egy fegyintézet beszélőjét látogatnám meg).

Lehetőleg ne viseljünk pirosat, sem olyan ruhákat, amik nyilvánvalóan szexik vagy romantikusak. A magam részéről inkább egy csinos, minimalista szettre szavaznék a téli trend jegyében (például egy garbóra), szexi magassarkúval és egy alkalmi frizurával.

A képgalériáért kattintsatok a fotóra!

És egy kis „ajándékajánló” pároknak a szerelmesek ünnepére.
Fotókért kattintsatok az ajándékok nevére!

Lányoknak
Nyaklánc
Karkötő
Gyűrű
Táska

Pasiknak
Pénztárca
Nyakkendő