Tavasztól Budapestre jön Karl Lagerfeld férfi kollekciója

2014. február 19.
Márciustól nálunk is elérhetőek lesznek Karl Lagerfeld saját márkájának prémium férfi darabjai.

A Chanel, valamint Fendi divatházak vezető tervezője és kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld, a divatvilág megkerülhetetlen alakja. Saját tervezésű kollekciójából ennek ellenére csupán néhány basic darab volt eddig elérhető Magyarországon.

Ezen változtat a belvárosi Marianna Boutique, ahol tavasztól az ikonikus tervező extrémebb darabjai lesznek kaphatóak a nadrágokon, pólókon, ingeken keresztül egészen az apróbb kiegészítőkig. Schaller Marianna divatszakértő maga válogatta ki a magyar ízléshez legközelebb álló, ám a jellemző Lagerfeld-jegyeket magukon viselő luxusdarabokat a 2014-es kollekcióból.

„Büszkék vagyunk arra, hogy hosszas tárgyalási időszakot követően első magyar üzlettulajdonosokként hozhatunk be a hazai piacra egy világszerte ismert luxusmárkát. Karl Lagerfeld ruháival végre a magyar férfiak előtt is ott a lehetőség, hogy egyedi darabokkal legyenek stílusosabbak. Valódi prémiumtermékekről van szó, amelyek magas minőségű alapanyagaikban és fazonjukban is hordozzák a márkára jellemző tipikus jegyeket. Egyediek, ám igyekeztünk a magyar ízlésnek megfelelő darabokat válogatni” – árulta el a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Schaller Marianna.