Kötött pulóver bőrdzsekivel átmeneti időjárásra

2014. február 20.
Hogyan öltözködjünk az enyhe téli napokon? Most Festytől következik egy szemléltető outfit a barátságosabb februári napokra.

Képgalériáért kattints a fotóra!


Fotó: Gregus Máté

Sziasztok!

Sokak örömömére már februárban tavasz van, ezért arra gondoltam, hogy összeállítok nektek egy nőies, egyben kényelmes outfitet erre az átmeneti időszakra.

Ha már meguntátok a nehéz télikabátokat, akkor most elővehetitek a bőrdzsekiket és a kötött pulóvereket. Én nagyon szeretek rétegesen öltözködni, mert izgalmas dolgokat lehet kihozni belőle, emellett praktikus is.

Legalulra lehetőleg pamutfelsőt vegyetek fel, mert könnyen melegünk lehet a több rétegtől, és ilyenkor fontos, hogy szellőzzön az anyag, ami érintkezik a bőrünkkel. Ahogyan változik napközben a hőmérséklet, úgy lehet megszabadulni a felesleges daraboktól. Persze ehhez nem árt egy nagyobb táska… Kötött pulóvernél még arra is érdemes figyelni, hogy a kiegészítőink – karkötő, óra vagy gyűrűk – beleakadhatnak, és kihúzzák a szálát, ezért olyanokat válasszatok, amik kompatibilisek a kötött pulcsival. Sajnos már én is tettem tönkre így kedvenc darabokat. Általában minden ruhám szerelem volt első látásra, ezért fontosank tartom, hogy vigyázzak rájuk. 🙂

Remélem kedvet kaptatok a kötötthöz. Ha igen, örülnék, ha elküldenétek az outfiteteket!

Addig is élvezzétek az enyhe időt!

Festy

Outfit:

Bőrdzseki: New Look
Kötött pulóver: Süel

Farmernadrág: Mango
Magassarkú cipő: Stradivarius
Nyaklánc: Primark