2014. február 20. | marieclaire.hu

Kötött pulóver bőrdzsekivel átmeneti időjárásra

Hogyan öltözködjünk az enyhe téli napokon? Most Festytől következik egy szemléltető outfit a barátságosabb februári napokra.

Képgalériáért kattints a fotóra!


Fotó: Gregus Máté

Sziasztok!

Sokak örömömére már februárban tavasz van, ezért arra gondoltam, hogy összeállítok nektek egy nőies, egyben kényelmes outfitet erre az átmeneti időszakra.

Ha már meguntátok a nehéz télikabátokat, akkor most elővehetitek a bőrdzsekiket és a kötött pulóvereket. Én nagyon szeretek rétegesen öltözködni, mert izgalmas dolgokat lehet kihozni belőle, emellett praktikus is.

Legalulra lehetőleg pamutfelsőt vegyetek fel, mert könnyen melegünk lehet a több rétegtől, és ilyenkor fontos, hogy szellőzzön az anyag, ami érintkezik a bőrünkkel. Ahogyan változik napközben a hőmérséklet, úgy lehet megszabadulni a felesleges daraboktól. Persze ehhez nem árt egy nagyobb táska… Kötött pulóvernél még arra is érdemes figyelni, hogy a kiegészítőink – karkötő, óra vagy gyűrűk – beleakadhatnak, és kihúzzák a szálát, ezért olyanokat válasszatok, amik kompatibilisek a kötött pulcsival. Sajnos már én is tettem tönkre így kedvenc darabokat. Általában minden ruhám szerelem volt első látásra, ezért fontosank tartom, hogy vigyázzak rájuk. 🙂

Remélem kedvet kaptatok a kötötthöz. Ha igen, örülnék, ha elküldenétek az outfiteteket!

Addig is élvezzétek az enyhe időt!

Festy

Outfit:

Bőrdzseki: New Look
Kötött pulóver: Süel

Farmernadrág: Mango
Magassarkú cipő: Stradivarius
Nyaklánc: Primark

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Tervezd meg álmaid leggingsét edzéshez! divat

Tervezd meg álmaid leggingsét edzéshez!

Egy hétköznapi, egy alkalmi tavaszi szett alkalmi

Egy hétköznapi, egy alkalmi tavaszi szett