Pasztell, slágerszín a cipőknél is

2014. február 22.
Kint még erősen tombolnak a mínuszok, de szerencsére a nagy divatházak már bombáznak minket tavaszi/nyári kollekcióikkal, így elleshetünk pár trükköt már a tavasz érkezése előtt. Amint beköszönt a jobb idő, elő a pasztell színekkel, hisz 2014 slágerei egyértelműen az ilyen darabok lesznek!


Télen, a hideg időszakban mindenki hajlamos sötét színekbe burkolózni, de amint a nap meleg sugarai elkezdik olvasztani a hótakarót, és megjelennek az első hóvirágok is, kacsintgassunk a világosabb színek felé. Elképesztő eredményt érhetünk el, ha alapdarabjainkat pasztell színekből válogatjuk össze. Következzen egy trendösszefoglaló a Salamander tapasztalatai alapján.

Vajszín, bézs, drapp, púderszín, világosszürke, világos khaki, halvány rózsaszín. Az összes árnyalat tökéletesen passzol egymáshoz, és igazán elragadó, elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének. Ugyanezt a hatást érhetjük el, ha egy adott, világos szín különböző árnyalatait öltjük magunkra.

A pasztell színű szettek legfontosabb kiegészítője egy szintén világos színű lábbeli. Legyünk bátrak, és mellőzzük kicsit a klasszikus feketét, hisz egy sötét cipővel csak agyon ütnénk a lágy hatást. A világos fagyiszínek megkövetelnek egy halvány színű csizmát, vagy félcipőt.

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyire fontos szerepe van a lábbelik gondos kiválasztásának. Egy egyedi darab garantáltan minden tekintetet magára vonz, és megkoronázza a legletisztultabb szettet is. Azt viszont ne feledjük, hogy nem csak az számít, hogy az adott pár mennyire passzol öltözetünkhöz, hanem a maximális komfort érzet is, hisz csak így állhatunk biztos lábakon.