H&M Studio: sztárözön és Axente Vanessa Párizsban

2014. február 27.
Tegnap este tartotta a párizsi divathét keretein belül  a 2014. őszi divatbemutatóját a H&M Studio – ez az új neve a H&M szezonális kollekciójának. A Grand Palais-ben, 600 vendég (például Miranda Kerr, Jessica Alba és Solange Knowles) előtt tartott bemutató XXI. századi közönyös eleganciájú, nőies és férfias stílusokat keverő termékeit olyan modellek viselték, mint Axente Vanessa, Andrea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart és Saskia. A kollekció szeptember 4-től világszerte elérhető lesz körülbelül 250 üzletben, és online.

Axente Vanessa a backstage-ben

A kollekció hangulatát a nőies és férfias stílusjegyek keverése adta meg, belebújós ruhákkal, férfizakók alatt viselt redőzött felsőkkel, motoros és pilótadzsekikkel. A termékekhez selyemkreppet, selyemszatént, finomkasmírt és bársonyt használtak. A műszőrme termékeknek ékköves, és kőhímzéses részletek adtak hangsúlyt.

Átformált Grand Palais, dögös darabok

A bemutató idejére a Grand Palais egy absztrakt városi helyszínné alakult át, grafikus építészeti vonalakkal és a teret részekre osztó hirdetőtáblákkal. A terem központi részén egy színpad volt, amelyen a feltörekvő francia sztár HollySiz adott élő koncertet a bemutató alatt.

A H&M Studio a H&M kulcsfontosságú, szezonális divatkollekciójának lesz az új neve. A kollekcióhoz kijelölt tervezői csapat minden szezonban egy limitált, a legdögösebb és feltűnő darabokat tartalmazó H&M Studio kollekciót fog létrehozni. „Imádom az őszi H&M Studio nőies és férfias darabjainak keveredését különösen, amikor zakókkal vagy motoros dzsekikkel viselik. Ez a párizsi életérzésnek a H&M világgal való megosztásáról szól.”– mondta Ann-Sofie Johansson, a New Development részleg vezető tervezője.

Miranda Kerr

„Annyira jó itt lenni Párizsban, és látni a H&M Studio limitált kiadású kollekcióját. A H&M egy fantasztikus márka – megfizethető, hordható, és divatmutató”- nyilatkozta Miranda Kerr. Nem volt kevésbé lelkes Jessica Alba sem, aki elmondta, „szeret úgy öltözködni, hogy különböző dolgokat kever, a H&M-ben pedig mindig talál valami újat.”