Megmutatjuk, hogyan kell hordani az átmeneti kabátot

2014. március 13.
Beköszöntött az átmeneti kabátok időszaka. Most megtudhatjátok bloggerünktől Festytől, hogy meddig, és hogyan hordhatjuk őket.

Sziasztok!

Az átmeneti kabátokkal szerintem nem csak én vagyok bajban, hogy mikor, és hogyan hordjam őket… Szeretem a tavaszt és az őszt, de sajnos az utóbbi években szinte eltűntek, és már alig van átmenet a nagyon hideg, és a kánikula között. Ezért sokszor elbizonytalanodom, hogy érdemes-e átmeneti kabátokat vennem, mert úgyse tudnám őket kihasználni. Persze, ha shoppingolásnál beleakadok egy-egy szép darabba, és ráadásul jó áron, akkor nem nagyon bírom otthagyni bármennyire is tudom, hogy számomra nem a legpraktikusabb viselet.

Télen még néha próbálkozom velük, de mindig megállapítom, hogy nem tudok olyan vastagon aláöltözni, hogy ne fázzak benne az utcán. Hűvösebb időben általában zárt cipővel vagy csizmával hordom, ha melegebbre fordul az idő, mint a napokban, akkor előveszem hozzá a topánkámat vagy a tűsarkú cipőmet. A sál használatával is lehet egy kicsit játszani, hogy rásegítsünk a vékony kabátok viseletére. Ha valaki kocsival közlekedik, akkor a legjobb választás még télen is, mert amíg kiugrunk az autóból arra a pár percre bőven elég.

Ti is vettetek már úgy átmeneti kabátot, hogy igazából nem volt rá szükségetek?

Festy

Fotó: Gregus Máté

Outfit:

Kabát: Mango
Nadrág: Mango
Táska: Versace
Boka csizma: Stradivarius
Karkötő: Mango
Telefon tok: iPeel