A cipőtervezés luxusát biztosította a vevőknek a Prada

2014. április 07.
A Prada különleges szolgáltatást kínált a londoni székhelyű Sloan úti boltjában, sajnos csak alkalmi jelleggel. A vásárlók számára lehetőség nyílt egyedi igényeik szerint kiválasztani cipőjük stílusát, színét és anyagát. Az 500 fonttól induló ajánlat 48 óráig állt az érdeklődők rendelkezésére.


Egy luxus dizájn cipőhöz semmi sem fogható, mégis előfordul, hogy azt kívánjuk, bárcsak kicserélhetnénk rajta egy apró részletet. Esetleg egy erősebb piros árnyalatú, kicsit alacsonyabb sarkú, vagy kevésbé fényes modellre vágyunk.

A Prada ezeket a vágyakat igyekezett teljesíteni, amikor is elindította új, személyre szabott cipőtervező szolgáltatását. A márka divatimádókat invitált március végén a londoni székhelyű Sloan úti boltjába, hogy megalkossák álmaik cipőjét, amibe még a tulajdonos monogramját is belevésték. Az ajánlat 500 fontos induló áron csak korlátozott ideig volt elérhető.

És hogy milyen cipőket is lehetett rendelni, tervezni a két nap alatt? Bármi készülhetett egyedi tervezés alapján, a balerinacipőtől a platform cipőig, antilop bőrből, szaténból, vagy saffiano bőrből is, mindez rengeteg színárnyalatban. A cipősarok magassága is variálható volt, igaz, csak három klasszikus alapszínből volt választható: fekete, gyöngyvirág és világoskék.