Fotózz, és nyerj Anh Tuan táskát

2014. április 15.
7 éves a magyar Marie Claire! Ebből az alkalomból újra fotópályázatot hirdetünk, amelynek fődíja egy, a legújabb kollekcióból való, pompás Anh Tuan táska.

7 év, rengeteg játék, pályázat, díj és nyertes… A mostani születésnapunkat is igyekszünk méltóképpen ünnepelni. A magazinban hazai címlapsztárjaink kedveskedtek nekünk exkluzív fotókkal (mindenki egy címlapokból formált 7-est tart a kezében), úgy gondoltuk, hátha titeket is megihlet a bűvös szám.

Fotópályázatunkra olyan – amatőr vagy profi – fotókat várunk, amelyeknek a 7-es szám a témájuk, tehát a 7-es valamilyen formában megjelenik a képeken, továbbá a fotót beküldő személy is látszik teljes egészében vagy részben. A beküldött képeket egytől egyig feltöltjük a Marie Claire Magyarország Facebook-oldalára, ahol bárki lájkolhatja őket. A 10 legtöbb lájkot begyűjtő kép közül szakmai zsűri választja ki az első három helyezettet.

A győztes az egyik legnevesebb hazai dizájner, Anh Tuan álomszép bőrtáskájával indíthatja a nyarat. A második és a harmadik helyezett magazin-előfizetést nyer. Nagyon várjuk a fotókat – engedjétek szabadjára a fantáziátokat!

A JÁTÉK RÉSZLETES LEÍRÁSÁT ÉS PONTOS MENETÉT ITT TALÁLOD!