Stílusszalont nyitott Schiffer Miklós

2014. április 15.
A budapesti Hegyvidék Bevásárlóközpontban megnyílt Schiffer Upper Class Clubban nem kevesebbet ígérnek, mint azt, hogy a divat világában maghatározó névadó segítségével és rutinjával megtalálhatjuk a személyiségükhöz leginkább illő, de az aktuális divattrendekhez is igazodó ruhákat!

Schiffer Miklós jelmondata: ”Stílus, amely örömet szerez.” Véleménye pedig, hogy a neve alatt, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban megnyílt Schiffer Upper Class Club nem konfekciót árul, hanem egyediséget, méghozzá megfizethető áron.

A ruhák, amelyeket személyes konzultáció után Schiffer Miklós és munkatársai ajánlanak, és állítanak össze személyre szabott módon, Olaszországból érkeznek, neves, kézimunkával dolgozó római öltönykészítő és nápolyi inggyártó cégek termékei.

Ugyanez igaz a különféle kiegészítőkre, parfümökre, ékszerekre, cipőkre, sálakra, nyakkendőkre is, nem lesznek tömegmárkák. A Schiffer Upper Class Clubban kizárólag manufaktúrális úton elkészített, méretes ruha lesz kapható.
Az egyébként ingyenes tanácsadást havonta olyan rendezvények is kísérik, amelyek szintén a divat világához kapcsolódnak, és amelyeken a részvétel szintén ingyenes. Lesznek pódiumbeszélgetések a hazai divatszakma nagyjaival, érdekes emberekkel, és számos interaktív esemény.