Gildakoral Flora: Bolognában barangolva

2014. május 05.
Új poszttal jelentkezik olasz divatbloggerünk, Gildakoral Flora, aki ezúttal bolognai útjáról mesél nekünk.

Sziasztok!

Jó ideje nem volt alkalmam bejelentkezni, remélem, elnézitek nekem. Rengeteget utaztam mostanság a munkám miatt, jártam – többek között – Bolognában is. Ismeritek ezt a csodás olasz várost?

A divatiparban elég felkapott helynek számít, mivel rengeteg gyártóüzem található itt. Ottjártamkor abban a szerencsében volt részem, hogy beszélgethettem egy olasz ékszermárka, a Rada márkamenedzserével.

Bevallom, nagyon élveztem a várost, különösen annak történelmi részeit, mint például a Piazza Maggiorét, a Piazza S. Stefanot, de legalább annyira tetszettek a legnagyobb márkákat felsorakoztató Via dell’Indipendenza vagy a Galleria Cavour üzletei is.

És akkor még nem is beszéltem Bologna fantasztikus éttermeiről: a Cantina Bentivoglio-ról, ami helyi ételkülönlegességeiről híres, a Colazione da Biancá-ról, ahol reggeltől estig tudnék ücsörögni, és a Zerocinquantunóról, ahol a legjobb a Tigelle nevezetű helyi specialitás.

Na és hogy miben sétálgattam? Úgy döntöttem, ezúttal a szezon legmenőbb trendjeit vonultatom fel, így pöttyös nadrágot húztam fel a Zarától, hozzá hímzett felsőt vettem. A táskám Urania Gazellitől, a pólóm a Numero00 márkától való. Az egész kompozíciót pedig kedvenc Chanel övemmel koronáztam meg.

Most pedig ismét útra fel! Következő állomás: Moszkva!