Gildakoral Flora: Bolognában barangolva

2014. május 05. |

Új poszttal jelentkezik olasz divatbloggerünk, Gildakoral Flora, aki ezúttal bolognai útjáról mesél nekünk.

Sziasztok!

Jó ideje nem volt alkalmam bejelentkezni, remélem, elnézitek nekem. Rengeteget utaztam mostanság a munkám miatt, jártam – többek között – Bolognában is. Ismeritek ezt a csodás olasz várost?

A divatiparban elég felkapott helynek számít, mivel rengeteg gyártóüzem található itt. Ottjártamkor abban a szerencsében volt részem, hogy beszélgethettem egy olasz ékszermárka, a Rada márkamenedzserével.

Bevallom, nagyon élveztem a várost, különösen annak történelmi részeit, mint például a Piazza Maggiorét, a Piazza S. Stefanot, de legalább annyira tetszettek a legnagyobb márkákat felsorakoztató Via dell’Indipendenza vagy a Galleria Cavour üzletei is.

És akkor még nem is beszéltem Bologna fantasztikus éttermeiről: a Cantina Bentivoglio-ról, ami helyi ételkülönlegességeiről híres, a Colazione da Biancá-ról, ahol reggeltől estig tudnék ücsörögni, és a Zerocinquantunóról, ahol a legjobb a Tigelle nevezetű helyi specialitás.

Na és hogy miben sétálgattam? Úgy döntöttem, ezúttal a szezon legmenőbb trendjeit vonultatom fel, így pöttyös nadrágot húztam fel a Zarától, hozzá hímzett felsőt vettem. A táskám Urania Gazellitől, a pólóm a Numero00 márkától való. Az egész kompozíciót pedig kedvenc Chanel övemmel koronáztam meg.

Most pedig ismét útra fel! Következő állomás: Moszkva!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat