Fendi álomtáskák Gwyneth Paltrow és Adele stílusában

2014. május 06.
A Fendi divatház tíz világhírű nőt kért fel az ikonikus Peekaboo táska újratervezésére. Az árverésre kerülő álomtáskákból befolyt összeget jótékony célokra fordítják. Most itt az alkalom, hogy felfedezzük milyen a tökéletes ridikül Cara Delevingne, Gwyneth Paltrow és Adele szerint.


Fendi Peekaboo – Cara Delevingne

Mi lehet a közös Georgia May Jaggerben, Jerry Hallban, Cara Delevingne-ben, Adele-ban és Gwyneth Paltrow-ban? Nos, mindannyian a tíz kiválasztott világsztár közé tartoznak, akik kreativitásukkal járulnak hozzá a Fendi divatház jótékonysági akciójához.

Fendi Peekaboo – Adele

Az olasz luxusmárka emlékezetessé kívánta tenni az új londoni üzlet megnyitóját. Erre az alkalomra felkért hírességek saját stílusukban újratervezték a Peekaboo táskát. Az egyedi műalkotások két példányban készültek: egyik a sztár birtokába, a másik árverésre került. A befolyt összeg teljes egészében a hátrányos helyzetű gyerekekért tevékenykedő Kids Company elnevezésű londoni szervezethez jut. Az árverés május 30-áig tart a Fendi.com weboldalán.

Mi az a Peekaboo?

A ma már ikonikusnak számító táska fantázianevét egy gyerekjáték, a „Kukucs, látlak!” inspirálta. A 2009-ben piacra dobott típus nevéhez hűen a kint és a bent kontrasztját szimbolizálja. A táskabelső és – külső összehangolása az anyagok és színek szokatlan párosításával játékos lehetőséget kínál. Elengedhetetlen kelléke a jellegzetes csat, aminek segítségével zárható.

Fendi Peekaboo – Gwyneth Paltrow