Nézd élőben a Louis Vuitton divatbemutatóját Monacóból

2014. május 17.
A Louis Vuitton első alkalommal szervez divatbemutatót a Cruise kollekcióhoz, ráadásul az egyedülálló Monacói Hercegségben teheti meg. Élőben is követheted a bemutatót!

Őfelsége, Charlene monacói hercegnő védnöksége alatt, és jelenlétében kerül bemutatásra Nicolas Ghesquière második Louis Vuittonnak tervezett kollekciója, május 17-én, szombaton, este 7 órakor (CET). A show-t élőben közvetítik majd a impozáns monacói sziklán található hercegi palota előtt található térről.

„Nagyon örülök, hogy a Louis Vuitton Cruise kollekcióját a monacói palota előtti téren köszönthetjük, és megtekinthetjük Nicolas Ghesquière kollekcióját” – mondta Őfelsége, Charlene monacói hercegnő.

A Hercegség szíve és lelke a palota előtti tér, mely otthont ad a híres őrségváltásnak. Fennállásának hosszú történetében ez az első alkalom, hogy a mitikus tér egy divatbemutatónak ad otthont. A Louis Vuittont régóta szoros kapcsolat fűzi a Cote d’Azur-höz, és visszatérve legendás gyökereihez, az utazás művészetéhez, a luxushoz és kikapcsolódáshoz itt tartja első Cruise divatbemutatóját.

„Az első Cruise kollekció, melyet Nicolas Ghesquière tervezett a Louis Vuittonak, bemutatja a Maison és a Monacói Hercegség történelmi kapcsolatát. A Louis Vuitton valójában évek óta kötődik a legendás szikla sorsához” – mondta Michael Burke, a Louis Vuitton elnök-vezérigazgatója.

Malle Monaco 1920-ból, amelyet Monaco zászlaja díszít Copyright: © Louis Vuitton / Jean-Marc Cedile

A Louis Vuitton először 1904-ben szolgálta ki a monacói uralkodócsaládot – egy krokodilbőr ruhatartó zsák megtervezésével. 1997-ben a „Le Malicieux” táska a Monacói Hercegség fennállásának 700. évfordulóját ünnepelte, és François Grimaldi, a Ravasz előtt tiszteleg, aki 1297-ben katonáival – önmagukat ferences szerzetesnek álcázva – elfoglalta a monacói erődítményt.

A Louis Vuitton Cruise divatbemutatóját élőben május 17-én, 19 órakor (CET) a www.louisvuitton.com oldalon láthatod.