Lehet selfie a cipődön is

2014. május 20.
Az Adidas nagy meglepetéssel készül minden cipő- és Instagram-rajongó számára. Az előreláthatólag idén augusztusban startoló applikációjuk segítségével kedvenc fotóidban már cipődön is gyönyörködhetsz!


A tervek szerint az Adidas Photo Print App lehetővé teszi majd, hogy teljesen egyedi designokat hozz létre a márka ZX Flux típusú cipőjén. Legyen szó arról az isteni vacsoráról, amit az olaszországi nyaralásodon örökítettél meg, a kivételesen aranyos fotódról a kiskutyádról vagy egy szuper tájképről, sőt, akár a kedvenc selfiedről, ezentúl bármelyik Instagram képedet hordhatod a cipődön!

„Nyomtasd a kedvenc képeidet 2014 egyik legmenőbb fazonjára, hogy eddig soha nem látott módon tedd egyedivé a cipőidet! A lehetőségek tárháza végtelen!” – csigázta az Adidas szóvivője a kedélyeket, noha a technika működéséről és a részletekről még nem sokat lehet tudni. Annyi biztos, hogy a pár másodperces videó, amit feltöltöttek Instagramra valóban sokak fantáziáját beindíthatja, és máris rengetegféle különböző, mutatós design ötletet villant fel.

Bár a legendás cipőgyár egyelőre elég szűkszavú az Instagram-projektet illetően, Sam Handy, a cég tervezési igazgatója elárulta, hogy pár hét múlva az Adidas lerántja a leplet a nagyszabású tervéről. „Teljesen újraírja majd a személyre szabott cipő fogalmát. Valami egészen új és észbontó lesz!” – tette hozzá Handy
Az Adidas Photo Print Applikációja letölthető lesz Androidra és iPhonre egyaránt.

A videóért kattints IDE!