Merjünk bevállalni markánsabb ruhadarabokat is

2014. május 30.
Divatbloggerünk Festy ezúttal megmutatja nekünk, hogyan rakjunk össze úgy egy outfitet, hogy szerepeljen benne egy markánsabb ruhadarab.

Sziasztok!

Gondolom sokan szerettek inkább homogén szetteket összeállítani, és a biztosra menni, amikor reggel válogattok a szekrényetekben. Akik nem preferálják a színes dolgokat és a feltűnő darabokat, azoknak azt tudom ajánlani, hogy szépen lassan haladjanak és kísérletezzenek.

Először lehet kezdeni egy kisebb kiegészítővel, aminek elüt a színe a többi rajtunk lévő ruhától. Ha már bátrabbak vagyunk, akkor már belecsempészhetünk a szettünkbe egy élénkszínű szoknyát, felsőt vagy blézert is. Arra azért figyeljetek oda, hogy nem túl előnyös sok színes ruhadarabot egyszerre felvenni, mert akkor épp az ellenkezőjét érjük el annak, amit szeretnénk!

Én a mostani outfitemben egy szép neonszínű szoknyát választottam, ami meghatározza a teljes outfitet, ezért jól passzolnak hozzá a fehér színű ruhadarabok. Ezeken felül még belecsempésztem egy-két kisebb színes kiegészítőt is.

Remélem, hogy ezzel a poszttal tudtam adni nektek egy kis bátorságot, ahhoz, hogy simán bevállaljatok színesebb és feltűnőbb dolgokat is a jövőben! 🙂

Festy
Fotó: Gregus Máté

Outfit:

Blézer: F&F
Top: H&M
Szoknya: Mango
Szandál: Primark
Óra: Michael Kors
Karkötő: Cruciani
Nyaklánc: Forever21