Gildakoral Flora: Moszkvából, szeretettel

2014. június 03.
Gildakoral Flora ezúttal keletre, méghozzá Moszkvába utazott, ahol saját divateseményt rendezett, és egy szuper új orosz divatmárka darabjaiban fotózkodott.

Sziasztok!

Ismét jelentkezem. Múlt héten életemben először Moszkvában jártam! Óriási élmény volt felfedezni a várost, amelynek az építészete csupa ellentét: korabeli épületek mellett vadonatúj, modern felhőkarcolók. Minden tele van vibráló energiával, az emberek pedig rendkívül nyitottak és kedvesek.

S hogy miért jártam ott? Az Ararat Park Hyatt-ben, ebben a csodás luxushotelben szerveztem egy Press and Buyers Day elnevezésű rendezvényt, középpontjában pár ügyfelemmel (Urania Gazelli, Barbara Bonner, Melis Yildiz) és néhány további meghívott vendéggel (így például régi barátommal, a Spektre Sunglasses-zel, Basil Sodá-val, valamint a Pink Memoires-zal). Az esemény fotói magukért beszélnek!

Látogatásom alatt arra is alkalmam nyílt, hogy a rendkívül tehetséges Inho Koval fotózzunk a városban. Mindezt egy igazi orosz remekműben, a La Russe ruháiban! A márka valójában már a Párizsi Divathéten belopta magát a szívembe csodálatos szabásvonalaival, anyagaival, modern és elegáns formáival. Egyszerűen imádom!