Csajosan sportos szett, nem csak bajnokoknak

2014. június 05.
Ebben a bejegyzésben bloggerünk, Festy munkapillanataiba leshetünk be, aki a világbajnok kézilabdázónak, Eduarda Amorimnak segített összeállítani egy igazán nőies szettet.

Sziasztok!

Az előző közös posztunkban olvashattátok, hogyan választottunk „Dudának” új ruhákat egy csajos shoppingolós nap keretén belül. Most megmutatnám nektek az egyik végeredményt, ami egy elegánsan nőies outfit.

Fontos, hogy mindig az előnyös testrészeinket hangsúlyozzuk ki. Eduardanak nagyon szép, izmos és hosszú lábai vannak, így a rövid szoknya nagyon jól állt a testalkatához. A sportoló lányoknak jó választás egy szép blézer is, mert nőiessé teszi a felsőtestet.

Szeretem az ilyen különleges fotózásokat, amikor „érdekes témában” készülnek képek, mert az mindig nagyobb kihívás, de persze imádtam a bulisabb részét is. Duda nem hazudtolta meg a brazilok temperamentumát és kedvességét. Nagyon jól éreztük magunkat, és rengeteget nevettünk a fotózás alatt.

Bónuszként megemlíteném még, hogy egyik kedvenc „alanyom” pár hete a Győri ETO kézilabdáslányaival megnyerte a Bajnokok Ligáját, úgy, hogy ő volt a csapat egyik húzó embere. Büszke vagyok rá, és tényleg nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy egy világhírű sportolóval készíthettem egy közös projektet.

Festy

Fotó: Gregus Máté
Fodrász: Szabó Bea

Eduarda outfitje:

Ruha: Guess
Táska: Laoni
Cipő: egyedi készítésű

Festy outfitje:
Blézer: H&M
Bőrnadrág:H&M
Top: H&M
Nyaklánc: Forever21