Parfümöt rejtő ékszerek

2014. június 13.
Julian Cohen, a fiatal párizsi dizájner olyan különleges ékszerkollekciót tervezett, melynek darabjaiban apró parfümös üvegcsék vannak elrejtve. Így a nyakunkban lógó medál nem csak mutatós, de alkalom adtán illatos is lehet.

Az OBO névre keresztelt ékszerkollekció modern stílusú, letisztult formavilágú darabokból áll. Első ránézésre talán nincsen bennük semmi különös, azonban ezek a medálok, karkötők és gyűrűk egytől egyig illatos parfümöt rejtenek a belsejükben.

Julian Cohen, az OBO megálmodója, azzal a céllal tervezte az ékszereket, hogy viselői a divatos kiegészítők segítségével felfrissíthessék illatukat egy hosszú, fárasztó nap végén is. Hiszen senkinek nincsen kedve egész nap egy nehéz parfümös üveget hurcolni a táskájában, arról nem is beszélve, hogy ennek a multifunkcionális kollekciónak a segítségével egy csapásra gondoskodtunk a kiegészítőinkről és az illatunkról is.

Az ékszerek belsejében körülbelül 3 ml parfüm található, ami Cohen szerint 20-25 használatra elegendő. Amélia Bourgeois és Anne-Sophie Behaghel alkotott a kollekcióhoz nyolc, egyedi illatot, melyeket három kapszulából álló kiszerelésben lehet majd megvásárolni az ékszerek mellé. Az OBO kollekció darabjaihoz 49 és 57 font közötti áron lehet majd hozzájutni.